HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Super League: Αναδιάρθρωση πρωταθλήματος - Συναίνεση με NOVA -

Ειδήσεις έβγαλε το σημερινό ΔΣ της Super League, καθώς τέθηκαν επί τάπητος τα θέματα της εξόφλησης των χρωστούμενων από τη NOVA αλλά και...

Ειδήσεις έβγαλε το σημερινό ΔΣ της Super League, καθώς τέθηκαν επί τάπητος τα θέματα της εξόφλησης των χρωστούμενων από τη NOVA αλλά και η μελλοντική αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.
Η Super League προτίμησε τελικά να κρατήσει συναινετική στάση στα τηλεοπτικά και να έρθει σε συμβιβασμό με τη Nova, κάτι που σημαίνει ότι το συνδρομητικό κανάλι θα εξοφλήσει τελικά τις ΠΑΕ με δόσεις. Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός είχε στείλει επιστολή και ζητούσε να καταβληθούν άμεσα όλα τα χρήματα που οφείλει το συνδρομητικό κανάλι στους συλλόγους και όχι σε δόσεις.
Πρόταση για αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος
Η Σούπερ Λίγκα πρότεινε να μειωθούν οι ομάδες σε 14 από 16, αλλά από τη σεζόν 2018-2019 και τη διεξαγωγή πλέι οφ και πλέι άουτ για Όλους!
Η πρώτη πρόταση της Λίγκας, για μείωση των ομάδων της πρώτης κατηγορίας, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα «περάσει» στο επόμενο ΔΣ που θα πραγματοποιηθεί στις 10/2. Όσο για το θέμα της ανάδειξης του πρωταθλητή μέσω της διαδικασίας των πλέι οφ, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο αυτήν τη στιγμή και θα πρέπει να περιμένουμε το έκτακτο Δ.Σ. της 10ης Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.