HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γκέλα Ολυμπιακού στην Τρίπολη - Άσχημη ήττα για ΑΕΚ - Όλα τα στιγμιότυπα της αγωνιστικής (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολυμπιακός μετά το 2-2 με τον Πλατανιά στα Χανιά το Σάββατο, παραχώρησε ακόμη μία ισοπαλία εκτός έδρας. Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο έμει...

Ο Ολυμπιακός μετά το 2-2 με τον Πλατανιά στα Χανιά το Σάββατο, παραχώρησε ακόμη μία ισοπαλία εκτός έδρας. Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία.
Δεύτερη στη σειρά εκτός έδρας ισοπαλία για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, καθώς μετά τα Χανιά έφυγε με έναν βαθμό και από την Τρίπολη. Σε ένα ματς μέσα στη βροχή, με πολλές φάσεις αλλά χωρίς γκολ, έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα, ο οποίος από το 60' αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μάσα με 2η κίτρινη κάρτα.



Νίκησε και έμεινε δεύτερη η Ξάνθη
Η Ξάνθη τα έδωσε όλα για τη νίκη , επικράτησε 3-1 του Ηρακλή στα Πηγάδια και εκμεταλλευόμενη την ήττα του Πανιωνίου στα Γιάννενα έμεινε μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας!
Ξάνθη: Ζίφκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης, Γιουνιές (87’Κώστας), Σολτάνι (58’ Λάζιτς), Βασιλακάκης (81’ Ράνος), Γουάλας, Φλίσκας, Λουσέρο
Ηρακλής: Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Στάμου, Τζανετόπουλος, Μοντέιρο, Ιντζόγλου( 74’ Ηλιάδης), Πασάς (74’ Γροντής), Αγγελόπουλος (63’ Λεοζίνιο), Ρούσσος, Λουκίνας, Κούρος

Ισοπαλία με όμορφα γκολ για Βέροια και ΑΕΛ
Παίζοντας και οι δύο από ένα καλό ημίχρονο, Βέροια και Λάρισα αναδείχθηκαν ισόπαλλες με σκορ 1-1.   Ο Ικαούνιεκς στο 45' με τακουνάκι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους ενώ ο Σαρπόνγκ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε για την Βέροια.
Βέροια (Γράφας): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Καλί, Άρσε (66' Τομάς), Λινάρδος, Μίλιεβιτς (65' Κάλβο), Καπετάνος, Σαρπόνγκ.
ΑΕΛ (Τσιώλης): Θεοδωρόπουλος, Μονιάκης, Γκόλιας, Φάρκας, Ρέντζας, Μασαλέσα, Φατιόν (73' Κάπος), Αναστασόπουλος, Ντοντό (λ.τ. 65' Γκαγιέγο), Ντέλετιτς, Ικαούνιεκς (87' Τίκο).

Νίκησε στον βούρκο ο ΠΑΣ
Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο που έκανε ακόμα πιο δύσκολες τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων, ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με 1-0 τον Πανιώνιο στο "Ζωσιμάδες".
ΠΑΣ Γιάννινα (3-5-2): Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Καρανίκας, Κούτρης, Ναδάλες, Κοζορώνης, Ακόστα, Ζάιρο, Κόντε
Πανιώνιος (4-2-3-1): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Μασούντ, Φούντας, Μπεν

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ η Κέρκυρα, τεσσάρα στο Περιστέρι
Η Κέρκυρα ξεκίνησε με το... δεξί το δεύτερο γύρο της Σούπερ Λίγκας, καθώς επικράτησε με το εκκωφαντικό 4-1 του Ατρόμητου στο Περιστέρι για την 16η αγωνιστική. Η Κέρκυρα έπιασε στον ύπνο τον Ατρόμητο και μόλις στο 4’ της αναμέτρησης άνοιξε το σκορ με τον Επστάιν. Ο Ντιόγκο έβγαλε την μπαλιά στην καρδία της άμυνας και ο Επστάιν μπήκε με την μπάλα στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Ο Λαζαρίδης στο 64’ σκόραρε, όμως στην δική του εστία και με αυτό το τρόπο οι Φαίακες έκαναν το 2-0. Στο 79’ ο Ντουαλά έκανε το 3-0. Ο Ατρόμητος μείωσε σε 1-3 στο 82’ με τον Φυτανίδη να πετυχαίνει με κεφαλιά το γκολ της τιμής. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Γεωργακόπουλος.
Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Βασιλείου, Γκουγκούδης, Μπρίτο, Μπιτόλο, Κεϊτά, Ούμπιδες, Τόνσο, Λε Ταλέκ.
Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζορμπάς, Σπίνουλας, Γκόμες, Ανδρεόπουλος, Σιόντης, Ιωάννου, Βιέρα, Επστάιν, Ντιόγκο.

Κατρακύλα δίχως τελειωμό για την ΑΕΚ – παρελθόν ο Μοράις
Ο τερματοφύλακας της «Ένωσης» σε μία λάθος εκτίμηση στο 11΄υπέπεσε σε λάθος και με προβολή έκανε πέναλτι στον Μάρκος Πάουλο που μπήκε στην περιοχή. Ο Μαρκόφσι ανέλαβε την εκτέλεση και από την άσπρη βούλα στο 12΄έκανε το 2-0 για τον Παναιτωλικό. Η «Ένωση» έψαξε την αντίδραση και αφού απείλησε στο 17’ με ακόμα ένα σουτ του Ούγκο Αλμέιδα στο 22’ έφτασε στην ισοφάριση. Από εκτέλεση κόρνερ του Βαργκας ο Αλμέιδα πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και έκανε το 1-1 για την ΑΕΚ. Ακόμα ένα στημένο από τον Βάργκας ο Κυριακίδης απέκρουσε, όμως η μπάλα κόλλησε στην περιοχή και ο Γαλανόπουλος στην απόκρουση έκανε το 2-1 για την ΑΕΚ στο 33’.Με την βροχή να πέφτει ασταμάτητα στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι απείλησαν από στημένο και στο 55΄έφτασαν στο 2-2.  Από τραγικό λάθος του Μπάρκα, η μπάλα κολλάει πάνω στην γραμμή και ο Μάκος περνάει και τον γκολκίπερ της ΑΕΚ και πλάσαρε σε κενή εστία για το 3-2.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Νταλακούρας): Κυριακίδης, Μύγας, Τσοκάνης, Κούσας, Χαντάκιας, Κουτρομάνος, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο(71’Μουνίος), Λουίς Ρότσα, Μαρκόφσκι
ΑΕΚ (Ζοσέ Μοράις): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Ντίας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Βάργκας(58’ Πέκχαρτ), Μάνταλος(79’ Πατίτο), Χριστοδουλόπουλος(58’Μπακασέτας), Αλμέιδα


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.