HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΟ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κατεδάφιση των παλαιών διοδίων

Στα πλαίσια εργασιών κατεδάφισης παλαιών διοδίων στον ανατολικό κόμβο Αιγίου και προς διευκόλυνση κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης ...

Στα πλαίσια εργασιών κατεδάφισης παλαιών διοδίων στον ανατολικό κόμβο Αιγίου και προς διευκόλυνση κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, αποφασίστηκε:
-Η εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων την Παρασκευή 20-1-2017 έως την Κυριακή 22-1-2017 από ώρες 07:00 έως 07 :00΄(διάρκειας 48ώρες).
-Η εν θέματι κατεδάφιση θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις:
 Α΄ ΦΑΣΗ: Αρχικά θα κατεδαφιστεί το μισό ανατολικό μέρος των διοδίων διασφαλίζοντας την κυκλοφορία στα άλλα δυο ανοίγματα των διοδίων.
Β' ΦΑΣΗ: Αφού διασφαλιστεί η κυκλοφορία στο τμήμα που κατεδαφίστηκε θα προχωρήσει η κατεδάφιση στο δυτικό τμήμα των διοδίων.
Από την εταιρεία θα τοποθετηθεί η κατάλληλη -προβλεπόμενη από τον Κ.Ο.Κ σήμανση και θα υπάρχει προσωπικό της εταιρείας για την διευθέτηση της κυκλοφορίας κατά την διάρκεια των εργασιών.
 Από Τ.Τ Αιγίου θα ληφθούν ανάλογα μέτρα τροχαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.