HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΛΑΝΗΤΕΡΟΥ: Ολοκληρώθηκε ένα ακόμα έργο στο χωριό

Μετά από χρόνιο αίτημα πολλών χωριανών, ολοκληρώθηκε ένα ακόμη έργο στο χωριό μας. Για αυτό θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τον κ. Χα...

Μετά από χρόνιο αίτημα πολλών χωριανών, ολοκληρώθηκε ένα ακόμη έργο στο χωριό μας. Για αυτό θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τον κ. Χαράλαμπο Καραχάλιο του Παύλου, διότι κατά την διάρκεια της απουσίας μου λόγω ενός μικρού προβλήματος υγείας, ασχολήθηκε, επέβλεψε και προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του για την αποπεράτωση προγραμματισμένου έργου στο χωριό μας και συγκεκριμένα την αχιβάδα στο ρέμα της Μέλενας και στρώσιμο τσιμέντου του δρόμου έως του Καψιά το αλώνι. Το αποτέλεσμα είναι άριστο λόγω της γνώσης και εμπειρίας του κ. Καραχάλιου.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Λαζουρά και τον Αντιδήμαρχο κ. Βασίλη Καρρά που μας χορήγησαν τα τσιμέντα για το έργο αυτό. Τέλος ευχαριστώ την ΕΝΩΣΗ ΜΥΛΩΝ ΥΔΡΟΤΡΙΒΩΝ ΚΑΙ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΩΝ που διέθεσαν τα σίδερα και την αμοιβή των τεχνιτών.
Επί τη ευκαιρία εύχομαι σε όλους τους Πλανητεριώτες και Πλανητεριώτισες,  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΤΥΧΟ 2017.
Ο Πρόεδρος της τ.κ. Πλανητέρου
Απόστολος Παπαϊωάννου


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.