HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Απίστευτα πράγματα στην Πάτρα με έξι γκολ και δύο ανατροπές!

Αρνείται η Παναχαϊκή να χάσει μέσα στην Αγυιά. Οι «κοκκινόμαυροι» με εντυπωσιακή ανατροπή στις καθυστερήσεις αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 ...

Αρνείται η Παναχαϊκή να χάσει μέσα στην Αγυιά. Οι «κοκκινόμαυροι» με εντυπωσιακή ανατροπή στις καθυστερήσεις αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 με την Χαλκίδα.
Μπορεί το σερί των εντός έδρας νικών να σταμάτησε, αλλά η Παναχαϊκή παρότι βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ με 0-1 και 1-3, απάντησε και τις δυο φορές.
Μάλιστα στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού έβαλε δυο γκολ και πηρέ τον βαθμό της ισοπαλίας.
Για άλλη μια φορά η Παναχαϊκή έδειξε ότι έχει ψυχή μεγάλης ομάδας, και δεν παράτησε το σε κανένα σημείο το παιχνίδι.
Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε τις σωστές κινήσεις από τον πάγκο, και οι «κοκκινόμαυροι» δεν τον απογοήτευσαν.
Οι φίλαθλοι των «κοκκινόμαυρων» δεν σταμάτησαν να τραγουδούν, και στο τέλος αποθέωσαν τους παίκτες της Παναχαϊκής, αναγνωρίζοντας την υπερπροσπάθεια που έκαναν.
Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Αδαμόπουλος, Μπιτσάκος, Παπαδόπουλος, Λουμπαρδέας, Στεργίδης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Αργυρόπουλος, Σιαλμάς.
Χαλκίδα (Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Μπαλού, Βαλκάνος, Βεζυρτζόγλου, Πολίτης, Ανέστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.