HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Νέο κύμα κακοκαιρίας με πυκνές χιονοπτώσεις και θερμοκρασίες υπό του μηδενός σε ορισμένες περιοχές αναμένεται να εκδηλωθεί από τις πρώτ...

Νέο κύμα κακοκαιρίας με πυκνές χιονοπτώσεις και θερμοκρασίες υπό του μηδενός σε ορισμένες περιοχές αναμένεται να εκδηλωθεί από τις πρώτες βραδινές ώρες σήμερα στην Ελλάδα. 
Με έκτακτο καιρικό δελτίο που εξέΕδωσε την σήμερα 25/1, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί ότι ο υδράργυρος θα πέσει κατακόρυφα και σε αρκετές περιοχές θα σημειωθεί παγετός..
Πιο αναλυτικά:
Αύριο, Πέμπτη 26/1/2017 χιονοπτώσεις πρόσκαιρα πυκνές θα σημειωθούν στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Κεντρική και ανατολική Στερά καιτην Εύβοια.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην Πελοπόννησο, την Κρήτη και τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου.
Θα σημειωθεί επίσης παγετός – κατά τόπους ολικός – την Πέμπτη στα βόρεια και την Παρασκευή στα κεντρικά και τα βόρεια. Τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν σταδιακά από την Παρασκευή.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.