HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τέλος στο σερί του Ολυμπιακού έβαλε ο Πλατανιάς - Όλα τα στιγμιότυπα (ΒΙΝΤΕΟ)

 Οι Χανιώτες δεν το έβαλαν κάτω ύστερα από τα γρήγορα «χτυπήματα» του Ιντέγε (3’ και 13’) και πήραν παλικαρίσια ισοπαλία στα Περιβόλια μ...

 Οι Χανιώτες δεν το έβαλαν κάτω ύστερα από τα γρήγορα «χτυπήματα» του Ιντέγε (3’ και 13’) και πήραν παλικαρίσια ισοπαλία στα Περιβόλια με σκορ 2-2. Φοβερό πρώτο ημίχρονο στα Χανιά. Οι ερυθρόλευκοι έδειχνε να «καθαρίζουν» το παιχνίδι με τα τέρματα του Νιγηριανού φορ, όμως ο Γιακουμάκης «χορεύοντας» τον Βιάνα έβαλε φωτιά στο ματς. Αρχικά εξέθεσε τον Βραζιλιάνο μειώνοντας σε 2-1 στο 33΄ και τρία λεπτά αργότερα ξέφυγε της προσοχής του, κέρδισε πέναλτι απ’ τον Λεάλι και ο Μανούσος ισοφάρισε (2-2 στο 36’).
Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Πριντέτα, Κάργας, Μπανανά, Στάθης, Μενδρινός(74’ Μαραγκός), Μουνάφο, Ντεβέσα(68’ Γιορέντε), Μανούσος(85’ Σίγκνεβιτς), Γιακουμάκης
Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Ρέτσος, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς(81’ Μπουχαάκης), Φορτούνης, Μανθάτης(71’ Καρντόσο), Μάριν(61’ Ανδρούτσος), Ιντέγε


Μόνο εύκολα δεν θα πουλήσει το… τομάρι της η Βέροια.
Η ομάδα του Θωμά Γράφα, την οποία πολλοί θεωρούν «τελειωμένη», επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού, πανηγυρίζοντας τρίποντο μετά από δέκα σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα! Πρώτη νίκη για τον τεχνικό της Βέροιας, με την ομάδα του να παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα, αρνητικό ντεμπούτο για τον Γιάννη Χριστόπουλο στον πάγκο των Βοιωτών. Με αυτό το αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους 11 βαθμούς, έναν λιγότερο από το σημερινό τους αντίπαλο, ενώ έχουν και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή που έχει αναβληθεί!
Βέροια (Θωμάς Γράφας): Καντιμοίρης, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Καλί, Ασίγκμπα, Μπαλάφας, Λινάρδος (90’+2’ Μαυριάς), Άρτσε (89’ Μελίσσης), Μίλιεβιτς (80’ Τομάς), Σαρπόνγκ, Καπετάνος.
Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης (55’ Βασιλείου), Μεντί, Μιλιάζες, Καλτσάς, Κουλιμπαλί (69’ Μαχαίρας), Καψάσκης (75’ Λάτσι), Γιακουμάκης, Μάντζιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.