HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παπαδημητρίου: Δεν μπορούν να ψηφιστούν νέα μέτρα

Tη θέση ότι δεν μπορούν να ψηφιστούν μέτρα που αφορούν σε περίοδο μετά από δύο χρόνια, ιδιαίτερα αν βασίζονται σε εκτιμήσεις του ΔΝΤ, εξ...

Tη θέση ότι δεν μπορούν να ψηφιστούν μέτρα που αφορούν σε περίοδο μετά από δύο χρόνια, ιδιαίτερα αν βασίζονται σε εκτιμήσεις του ΔΝΤ, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου, μιλώντας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «The World in 2017 Gala Dinner» του Economist. 

«Δεν μπορούν να ψηφιστούν μέτρα που αφορούν περίοδο μετά από δυο χρόνια τα οποία, μάλιστα, βασίζονται σε εκτιμήσεις του Δ.Ν.Τ, ειδικά όταν το ταμείο στις προβλέψεις του αποδείχτηκε εντελώς λάθος» ξεκαθάρισε ο υπουργός Οικονομίας. 
Ο κ. Παπαδημητρίου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, επεσήμανε ότι υπάρχει μεγάλο αμερικανικό επενδυτικό ενδιαφέρον για την Ελλάδα. 
Μάλιστα υπογράμμισε ότι ο νέος υπουργός Εμπορίου των ΗΠΑ είναι ο ίδιος επενδυτής στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με τον υπουργό το θέμα του Ελληνικού έχει «κολλήσει» σε θέματα δασολογίου. 
Αλλά, όπως είπε, είναι αισιόδοξος για την προώθηση του σχεδίου. Μάλιστα σημείωσε ότι θα έχει συναντήσεις, για αυτό το θέμα. με υψηλόβαθμα στελέχη της Lamda.
Στην ερώτηση σχετικά με τις εξελίξεις στην Αμερική τόνισε ότι κάποιες πτυχές της πολιτικής Τραμπ μπορεί να αποδειχτούν θετικές όπως η επένδυση σε δημόσια έργα ή η αύξηση των ημερομισθίων με τη στήριξη της εργασίας ενώ η ενδεχόμενη αύξηση των μισθών μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση εισαγωγών από όπου μπορεί να ωφεληθεί η Ελλάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.