HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Ολυμπιακός δεν είχε όρεξη για... παιχνιδάκια και καθάρισε τη Μπάμπεργκ

Ο Ολυμπιακός, δυο μέρες μετά την ήττα στο Μιλάνο, από την Αρμάνι, αντέδρασε σωστά και στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας επ...

Ο Ολυμπιακός, δυο μέρες μετά την ήττα στο Μιλάνο, από την Αρμάνι, αντέδρασε σωστά και στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας επικράτησε εντός έδρας της Μπάμπεργκ με 83-77 και πλέον σταθεροποιείται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Oι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν στο παρκέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας χωρίς να αφσήουν κανένα περιθώριο για... παιχνίδια και για αστεία με τους σκληροτράχηλος της Μπάμπεργκ.
Αξίζει μόνο να σημειωθεί πως μέχρι και τα μισά της πρώτης περιόδου, η Μπάμπεργκ είχε μόλις ένα σουτ εντός παιδιάς, ενώ οι «ερυθρολευκοι» είχαν φτάσει ήδη στα έξι. Τότε το σκορ βρισκόταν στο 11-3. Με τον ίδιο ρυθμό συνέχισε και στο υπόλοιπο μισό του πρώτου δεκαλέπτου, με τον Βασίλη Σπανούλη να οδηγεί τους Πειραιώτες στο 24-13 της πρώτης περιόδου.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η Μπάμπεργκ βελτιώθηκε επιθετικά, αλλά δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να απειλήσει ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό. Μοναδικό της επίτευγμα η μείωση της διαφοράς στους 8 πόντους (38-30) ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου, στο οποίο ειρήσθω εν παρόδω δεν σημείωσε ούτε ένα τρίποντο. Πράγμα που σημαίνει πως η περιφερειακή άμυνα των «ερυθρόλευκων» λειτούργησε άψογα. Εξού και το +9 (41-32) του πρώτου ημιχρόνου.
Εντυπωσιακό ήταν και το ξεκίνημα και του τρίτου δεκαλέπτου, με τη διαφορά να εκτοξεύεται μέχρι και το +14 (54-40), λίγο πριν τα μισά της περιόδου. Ωστόσο η Μπάμπεργκ αντέδρασε και με ένα σερί 10-3 έφτασε τη διαφορά στους 7 πόντους (57-50).
Οι βολές όμως του Γουότερς και το δίποντο του Γκριν, έστειλαν τους Πειραιώτες και πάλι στο +13 (65-52), ένα λεπτό πριν τη λήξη του τριανταλέπτου, το οποίο με το τρίποντο του Στρέλνιεκς έκλεισε στο 65-56.
Η Μπάμπεργκ στην τελευταία περίοδο, μπήκε αποφασισμένη για να γυρίσει το παιχνίδι. Και εν μέρει το κατάφερε, αφού στο 36’ έφτασε τη διαφορά ακόμα και στους 2 πόντους (71-69) με αρχηγό τον Ντάριους Μίλερ.
Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» αντέδρασαν σωστά αμυντικά και κατάφεραν να φτάσουν στο 14ο ροζ φύλλο της φετινής Ευρωλίγκας, παραμένοντας σταθερά στην Τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.