HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

39 Νεκροί από επίθεση ενόπλων σε νυχτερινό κέντρο στην Κωνσταντινούπολη

Μόνο ευχάριστα δεν είναι τα νέα που φθάνουν από την Τουρκία και την ένοπλη επίθεση στο νυχτερινό κέντρο στην περιοχή του Μπεσίκτας. Ο...

Μόνο ευχάριστα δεν είναι τα νέα που φθάνουν από την Τουρκία και την ένοπλη επίθεση στο νυχτερινό κέντρο στην περιοχή του Μπεσίκτας.
Ο υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού ανακοίνωσε ότι οι νεκροί ανέρχονται, πλέον, στους 39 εκ των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί οι 21. Ταυτόχρονα, ανακοίνωσε ότι οι τραυματίες έχουν αυξηθεί στους 69 εκ των οποίων οι τέσσερις είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Όσο για τον δράστη, διέψευσε τον ανταποκριτή του Guardian τονίζοντας πως ακόμα αναζητείται από τις Αρχές.

Τι δήλωσε αρχικά ο Κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης
Τουλάχιστον 35 άνθρωποι δολοφονήθηκαν και άλλοι 40 τραυματίστηκαν όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ σε ανθρώπους που γιόρταζαν την έλευση του νέου έτους σε ένα νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης σήμερα, δήλωσε πριν από λίγο ο Κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης Βασίπ Σαχίν στους δημοσιογράφους.
«Ο ένοπλος πυροβόλησε έναν αστυνομικό και έναν πολίτη πριν μπει στο νυχτερινό κέντρο, στη συνοικία Ορτακιόι της Κωνσταντινούπολης και ανοίξει πυρ αδιακρίτως», είπε ο Σαχίν, κάνοντας λόγο περί μιας τρομοκρατικής επίθεσης.
Σύμφωνα με τον Σαχίν, την επίθεση διέπραξε μόνο ένας ένοπλος. Νωρίτερα τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα είχαν κάνει λόγο για δύο δράστες και μετέδιδαν πως ο ένας παρέμενε στο εσωτερικό του χώρου και ότι η αστυνομία προετοιμαζόταν να διεξαγάγει μια επιχείρηση για την εξουδετέρωσή του--κάτι όμως που δεν έχει επιβεβαιωθεί από τις αρχές.
Το NTV ανασκεύασε αργότερα μεταδίδοντας πως ο δράστης ήταν μόνο ένας.
Μέσα στο νάιτ κλαμπ, Reina, την ώρα της επίθεσης βρίσκονταν 500 ως 700 άνθρωποι, μεταδίδουν τουρκικά τηλεοπτικά δίκτυα. Κάποιοι από αυτούς πήδησαν στον Βόσπορο για να σωθούν από τα πυρά του ενόπλου, συμπληρώνουν.

Guardian - Νεκρός ο δράστης της επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη
Ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο Reina της Κωνσταντινούπολης είναι νεκρός, γράφει στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα The Guardian, επικαλούμενη τούρκους αξιωματούχους.
«Οι δυνάμεις της τουρκικής αστυνομίας έχουν αρχίσει να αποχωρούν από τον τόπο όπου διαπράχθηκε η επίθεση», μεταδίδει αυτή την ώρα ο ανταποκριτής του Guardian από την Κωνσταντινούπολη.
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.