HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο πλευρό του Κώστα Πελετίδη τα Σωματεία - Για τη δίωξή του από τη Χρυσή Αυγή

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: "Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, ΚΑΛΟΥΜΕ σε μαζική συμμετοχή τους εργαζόμενους στη συγκέντρωση...

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: "Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,
ΚΑΛΟΥΜΕ σε μαζική συμμετοχή τους εργαζόμενους στη συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια Πάτρας στις 13 Φλεβάρη στις 8 το πρωί. Να εκφραστεί από όλους τους εργαζόμενους η συμπαράσταση στον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη. Να καταδικαστεί μαζικά  η φασιστική εγκληματική οργάνωση της Χ.Α.
Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, θα βρεθεί στο ειδώλιο του δικαστηρίου κατηγορούμενος για «παράβαση καθήκοντος»  επειδή - κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας - το 2015 ενόψει των βουλευτικών εκλογών, δεν διευκόλυνε τη δράση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής. Τον δήμαρχο έχει μηνύσει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μ. Αρβανίτης.
Επιπλέον, ο Δήμαρχος Πατρέων κατηγορείται επειδή δεν έδωσε στους χρυσαυγίτες στοιχεία σχετικά με το πόσα παιδιά μεταναστών φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του δήμου, μετά από Ερώτηση που είχαν καταθέσει τα φασιστοειδή στη Βουλή. Οι ευθύνες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ γι' αυτήν την εξέλιξη είναι τεράστιες, δεδομένου μάλιστα ότι η συγκεκριμένη δίωξη είχε -κατά κάποιο τρόπο- προαναγγελθεί από τον ίδιο τον πρώην υπουργό Εσωτερικών και νυν πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, το καλοκαίρι του 2015.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, να σταθούν στο πλευρό του αγωνιστή δημάρχου Πάτρας. Να καταδικάσουμε με αυτόν τον τρόπο την εγκληματική φασιστική οργάνωση της Χ.Α. Να αποσυρθεί τώρα από την κυβέρνηση η δικαστική δίωξη του αγωνιστή δημάρχου Πάτρας Κώστα Πελετίδη.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α. Ν. ΑΧΑЇΑΣ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»

ΚΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΠΟΤΩΝ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓ/ΛΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓ/ΛΩΝ ΣΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ν. ΑΧΑΪΑΣ  

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ Πάτρας

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ ΠΑΤΡΑΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.