HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανδρέας Κατσανιώτης: «Κάνανε τα Καλάβρυτα κάμπο για να γλυτώσουν τα χρήματα.»

«Δεν φτάνουν τα λεφτά για τους Καλαβρυτινούς» είναι από ότι φαίνεται η απάντηση που έδωσε η Υφυπουργός Οικονομικών κ. Κατερίνα Παπαναστα...

«Δεν φτάνουν τα λεφτά για τους Καλαβρυτινούς» είναι από ότι φαίνεται η απάντηση που έδωσε η Υφυπουργός Οικονομικών κ. Κατερίνα Παπαναστασίου στην ερώτηση που κατέθεσε ο Αχαιός Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Κατσανιώτης για το ζήτημα της χορήγησης του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης στο Δήμο Καλαβρύτων. 
Η Υφυπουργός στην απάντησή της αναφέρει ότι: «Αν λαμβάναμε υπόψη την Οδηγία 85/148 ΕΟΚ θα έπρεπε να δώσουμε σε περισσότερους, με αποτέλεσμα είτε να ξεπεράσουμε κατά πολύ τον Προϋπολογισμό είτε να δώσουμε πολύ μικρότερο επίδομα στους δικαιούχους, καθώς το ποσό είναι συγκεκριμένο με μικρά περιθώρια απόκλισης.»
Από πλευράς του ο κ. Κατσανιώτης δήλωσε ότι «οι Καλαβρυτινοί δικαιούνται το επίδομα θέρμανσης. Όσο και να βαπτίζουν τα Καλάβρυτα θάλασσα, οι πολίτες κάθε μέρα βρίσκονται αντιμέτωποι με τα ψέματά τους. Είναι προκλητικό σε αυτή την κακοκαιρία οι άνθρωποι στην ορεινή Αχαΐα να παγώνουν και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να τους αγνοεί. Από τα Καλάβρυτα ξεκίνησαν όλα 200 χρόνια πριν από την Αγία Λαύρα και τώρα τα Καλάβρυτα δεν έχουν νοσοκομείο και δεν δικαιούνται επίδομα θέρμανσης. Φτάνει πια.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.