HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με το αριστερό ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα - "Μοιρασιά" στη Νέα Σμύρνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0 από τον Πλατανιά στα «Περιβόλια», παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων, έμεινε στο -12 από τον Ολυμπιακό ...

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 1-0 από τον Πλατανιά στα «Περιβόλια», παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων, έμεινε στο -12 από τον Ολυμπιακό και παραχώρησε τη δεύτερη θέση στην Ξάνθη, στο ματς που έκλεισε την «αυλαία» της εξ αναβολής πρώτης αγωνιστικής.
Στο 74’ μια λάθος κίνηση του Τελάντερ στην περιοχή, έδωσε την μπάλα στον Μπανανά, ο οποίος με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0 για τον Πλατανιά.
Πλατανιάς (Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Μπανανά, Κάργας, Πριντέτα, Βάντερσον, Στανισάβλιεβιτς (34’ Μενδρινός), Μουνάφο, Ντεβέσα (68’ Ντίνας), Μανούσος (88’ Γιορέντε),Γιακουμάκης
Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος Οδ, Μέστο, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Χούλτ, Ρέις (58’ Λέτο), Κουρμπέλης, Μπουμάλ (80’ Ρινάλντι), Βιγιαφάνιες, Λούντ (74’ Π. Βλαχοδήμος), Μπέργκ

Απόλυτη ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη
Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με γκολ του Ανσαριφάρντ στο 43', έδειξε να συμβιβάζεται στο δεύτερο ημίχρονο και ο Τζημόπουλος με μακρινό σουτ στο 79' σκόραρε για το τελικό 1-1 στη Νέα Σμύρνη.
Πανιώνιος (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας (68' Μασούρας), Μασούντ, Μπεν (81' Σαββίδης), Ανσαριφάρντ.
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Πασχαλάκης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Κούτρης, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς (68' Γιάκος), Ακόστα (62' Βιντάλ), Μαμπουλού (75' Ναδάλες), Ζάιρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.