HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Τρία γκολ, δύο αποβολές και επιστροφή στις νίκες!

Η ομάδα των Καλαβρύτων μετά από το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα επέστρεψε στις νίκες με εντυπωσιακό τρόπο θα μπορούσαμε να πούμε, αφού το π...

Η ομάδα των Καλαβρύτων μετά από το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα επέστρεψε στις νίκες με εντυπωσιακό τρόπο θα μπορούσαμε να πούμε, αφού το παιχνίδι απέναντι στον Αχιλλέα Καμαρών είχε τρία τέρματα για τους γηπεδούχους αλλά και δύο αποβολές.
Οι γηπεδούχοι του Νίκου Γιαννόπουλου μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να "ανοίξουν" το σκορ μόλις στα πρώτα λεπτά της συνάντησης με τον Κουτρουμάνη. Από εκεί και πέρα κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους σε μία ανύποπτη φάση το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Δημόπουλος, είδε την κόκκινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Το γεγονός αυτό δεν πτόησε τους Καλαβρυτινούς που πέτυχαν και δεύτερο τέρμα. Και ενώ όλα έδειχναν πως το ματς είχε ηρεμήσει ήρθε το 75' όταν η Α.Ε.Καλαβρύτων κέρδισε πέναλτι με τον Σταθόπουλο. Όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την "άσπρη" βούλα, οι παίκτες των φιλοξενούμενων προκάλεσαν σύρραξη από την οποία... ζημιώθηκαν τα Καλάβρυτα με την αποβολή του Αναγνωστόπουλου (!). Το πέναλτι έγινε γκολ και το 3-0 παρέμεινε ως το τέλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, μετά τον Δημόπουλο θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφές για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας και θα αποκαλυφθούν σύντομα, αναφορικά με την συνέχεια του πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας.
Για τα Καλάβρυτα έπαιξαν οι: Λέσης, Δημόπουλος, Αλεξόπουλος, Παπαγεωργίου, Κανελλόπουλος, Σταθόπουλος, Κουτρουμάνης (Στέργιος), Αλευρίτης (Βελάνος), Αναγνωστόπουλος Θ., Αναγνωστόπουλος Γ., Ντιουφ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.