HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ήττα για τον Παναιγιάλειο στο Χαριλάου

Δεν τα κατάφερε ο Παναιγιάλειος απέναντι στον Άρης στο "Χαριλάου", χάνοντας με 2-1. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο από το ξεκί...

Δεν τα κατάφερε ο Παναιγιάλειος απέναντι στον Άρης στο "Χαριλάου", χάνοντας με 2-1. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο από το ξεκίνημα του αγώνα και άνοιξαν το σκορ με τον Καράμπελα στο 30', ωστόσο οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με τον Στίκα στο 42'.
Ο Άρης το πάλεψε και με γκολ του Μιλούνοβιτς στο 67' κατάφερε να κάνει το 2-1 και να πάρει την πολύτιμη νίκη που τον έφερε στην τρίτη θέση.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος (79΄ Τζανακάκης), Καράμπελας, Μπράβο, Ιντζίδης, Ανάκογλου, Ρόβας, Μπαργκάν, Καπνίδης, Τζεμπούρ (46΄ Μιλούνοβιτς), Ντούνης (76΄ Νέτο).
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Σπανός): Στρέζος, Ρότα, Τσιλιγκίρης, Μπούζας (75΄ Σκαρτσίλας), Καζβιρόπουλος (88΄ Κοντοές), Κατίδης, Στίκας, Μωϋσίδης, Ντέμο (86΄ Ξιόμπλιος), Καζναφέρης, Κρητικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.