HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ (ΦΩΤΟ)

Στη ληστεία στην Κλειτορία  (διαβάστε εδω)  και στην αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης του Μαζιώτη από τον Κορυδαλλό με ελικόπτερο, είχε χρ...

Στη ληστεία στην Κλειτορία (διαβάστε εδω) και στην αποτυχημένη απόπειρα απόδρασης του Μαζιώτη από τον Κορυδαλλό με ελικόπτερο, είχε χρησιμοποιηθεί το ένα από τα πιστόλια που βρέθηκαν στο σπίτι της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη.
Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα, φωτογραφίες των όπλων που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο σπίτι που διέμενε η Πόλα Ρούπα, στην Ηλιούπολη. Η σύλληψη της κατηγορούμενης για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας» είχε πραγματοποιηθεί το πρωί της 5η Ιανουαρίου.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ  ότι η φωτογραφία με αριθμό 11 απεικονίζει πιστόλι που χρησιμοποιήθηκε στην ληστεία της Κλειτορίας και το 3α απεικονίζει πιστόλι που βρέθηκε στην τσάντα της Παναγιώτας Ρούπα την ώρα της σύλληψής της.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.