HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας - 4 Ιανουαρίου 2016

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη ενός  ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση, παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων ...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ
Σύλληψη ενός  ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση, παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, ένα στιλέτο και ένα πιστόλι. Από τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 20 μηνών και χρηματική ποινή (1.000)  ευρώ για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή,  παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι προχθές το απόγευμα στις Καμάρες αφαίρεσαν καλώδια δικτύου τηλεπικοινωνιών, συνολικού μήκους (140) μέτρων. Οι δράστες αναζητούνται.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.