HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΦΩΤΗΛΑΣ: Τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα προκαλούν χάος στην Ελλάδα του 2017

Στο χάος που επήλθε στην Ολυμπία Οδό και στο κλείσιμο της γέφυρας Ρίου – Αντιρίου κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων αναφέ...

Στο χάος που επήλθε στην Ολυμπία Οδό και στο κλείσιμο της γέφυρας Ρίου – Αντιρίου κατά τη διάρκεια των έντονων καιρικών φαινομένων αναφέρεται με ερώτησή του προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Υποδομών ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας. 
Στην ερώτησή του τονίζει: "Ενώ ο ηλεκτρονικός και έντυπος τύπος είχε έγκαιρα ενημερώσει και αναδείξει τα έντονα καιρικά φαινόμενα που θα κατακλύσουν την Ελλάδα, ο κεντρικός κρατικός μηχανισμός φάνηκε για άλλη μια φορά απροετοίμαστος. Αποτέλεσμα να κοπεί η κυκλοφορία στην Ολυμπία Οδό, να δεχτεί μεγάλο φόρτο αυτοκινήτων η παλαιά εθνική οδός και να κλείσει η Γέφυρα Ρίου – Αντιρίου – δηλαδή να κοπεί η Δυτική Ελλάδα στα τρία. Για το λόγο αυτό ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί σε ποιες ενέργειες προέβησαν προκειμένου να αντιμετωπιστούν έγκαιρα και αποτελεσματικά οι εν λόγω συνθήκες ώστε να αποτραπούν τα ανωτέρω αποτελέσματα, τι προβλέπει η σύμβαση με την Κοινοπραξία στην αντιμετώπιση τέτοιων καιρικών φαινομένων και για ποιους λόγους έκλεισε η γέφυρα Ρίου – Αντιρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.