HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: H Πάτρα αποκτά... ποδηλατόδρομο και επίσημα το 2017

Προσανατολισμένο σε μια σειρά τεχνικών παρεμβάσεων που θα αναβαθμίσουν το ιστορικό κέντρο της Πάτρας αλλά και την περιφέρεια της πόλης ε...

Προσανατολισμένο σε μια σειρά τεχνικών παρεμβάσεων που θα αναβαθμίσουν το ιστορικό κέντρο της Πάτρας αλλά και την περιφέρεια της πόλης είναι το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Πατρέων. Στο πρόγραμμα, στο πλαίσιο του σχεδίου για την ολοκληρωμένη αστική ανάπτυξη της πόλης περιλαμβάνεται και η δημιουργία ποδηλατόδρομου που θα εξυπηρετεί τους πολίτες που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο τρόπο μετακίνησης και ψυχαγωγίας στην Πάτρα και των οποίων ο αριθμός τα τελευταία χρόνια αυξάνεται συνεχώς.
Όπως αναφέρεται στο πρόγραμμα, ο Δήμος σχεδιάζει να κατασκευάσει παραλιακή διαδρομή ποδηλατόδρομου από την Τερψιθέα έως την οδό Παπαφλέσσα. Το έργο αναμένεται να κοστίσει 500.000 ευρώ, χρήματα τα οποία προέρχονται από πόρους του ΕΣΠΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.