HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Στον τελικό του Κυπέλλου της Γ' Εθνικής!

Στον τελικό όπου και θα αντιμετωπίσει, τον νικητή του ζευγαριού Αστέρας Αμαλιάδας – Αχαϊκή , προκρίθηκε η Παναχαϊκή που πέρασε νικηφόρα ...

Στον τελικό όπου και θα αντιμετωπίσει, τον νικητή του ζευγαριού Αστέρας Αμαλιάδας – Αχαϊκή, προκρίθηκε η Παναχαϊκή που πέρασε νικηφόρα από το Ζευγολατιό και την έδρα του ΑΟΖ. Στα του παιχνιδιού η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, ήταν εκείνη που μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 5΄ άνοιξε το σκορ, χάρη σε τέρμα του Μωραϊτη.
Από το σημείο εκείνο και μετά, οι Αχαιοί έχοντας διώξει το οποίο πιθανό άγχος σε ένα παιχνίδι το οποίο έγινε υπό τσουχτερό κρύο, κυριάρχησαν στο παιχνίδι και στο 17΄ έφτασαν κοντά στο να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, ο Πιτταράς όμως δεν κατάφερε με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σκούρτη.
Στο δεύτερο μέρος με τον αέρα να έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνιση του και το κρύο να δυναμώνει, η Παναχαϊκή μπήκε το ίδιο δυνατά όπως και στο πρώτο μέρος και στο 49΄ η κεφαλιά του Μωραϊτη κατέληξε άουτ. 
Από το σημείο εκείνο και μετά το συγκρότημα του Βαγγέλη Λαϊβερά, προσπάθησε να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και στο 78΄ είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο παιχνίδι με το σουτ του Ευθυμιάδη να αποκρούεται από τον Σούλη. H απάντηση από πλευράς «κοκκινόμαυρων», ήρθε στο 81΄ με το σουτ του Μωραϊτη να περνά λίγο άουτ από την εστία του Σκούρτη. Από το σημείο εκείνο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, εξέλιξη η οποία ήταν θετική για τους φιλοξενούμενους, με το ήδη υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι το τέλος του αγώνα.
ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ (Bαγγέλης Λαϊβεράς): Σκούρτης, Ατματζίδης, Παϊνέρης, Σιγάλας, Βιδάλης (87' Καλίρης), Μαλαχάτης, Χουσελάς (55' Διαμαντόπουλος), Σεναϊ, Χρυσαφίδης, Ευθυμιάδης, Κόρμαλης (82' Κουτσούμπελας)
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Βλάχος, Αδαμόπουλος, Παπαδόπουλος, Μακρυδημήτρης, Γκίνο, Στεργίδης (91' Γεωργαντόπουλος), Μπιτσάκος, Μωραϊτης, Πολυχρόνης (69' Κωνσταντακόπουλος), Πιτταράς (58' Κωνσταντινίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.