HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι "Ταξιδευτές" της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας ξεκίνησαν.... και εύχονται καλές γιορτές σε όλους

Οι "Ταξιδευτές της Πρόζας", η Θεατρική Ομάδα της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας, που τόσο πολύ αγάπησε ο κόσμος γιατί προσφέρει...

Οι "Ταξιδευτές της Πρόζας", η Θεατρική Ομάδα της Ένωσης Καλαβρυτινών Πάτρας, που τόσο πολύ αγάπησε ο κόσμος γιατί προσφέρει το γέλιο και την καλή διάθεση με τις παραστάσεις της, ξεκίνησαν το ταξίδι τους με ένα καινούργιο έργο. ΄Οπως πάντα το έργο είναι γεμάτο διασκεδαστικές ανατροπές που χαρίζουν το γέλιο!!!. "Ενα παιδί, ένα σκυλί, ένα δόντι και ένα αμάξι". Συγγραφέας του έργου ο κ. Βασίλης Αναστασιάδης ενώ σκηνοθέτης η κ. Κατερίνα Μαντά-Αντωνακοπούλου.
Την επίσημη πρεμιέρα του έργου θα κάνουν οι Ταξιδευτές το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017, στον υπέροχο χώρο εκδηλώσεων του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Θα δοθούν δύο παραστάσεις. Στις 18.00 και στις 20.00 η δεύτερη. Η Ομάδα καλεί τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους τους, που μένουν πάντα παιδιά, να ταξιδέψουν με υπέροχο έργο του κ.Βασίλη Αναστασιάδη.
Πριν την επίσημη πρεμιέρα όμως, οι Ταξιδευτές χάρισαν ήδη δύο παραστάσεις σκορπίζοντας το γέλιο και με αυτό τον τρόπο έδωσαν και τις καλύτερες ευχές τους για τις γιορτές. Την Τετάρτη στις 14 Δεκεμβρίου 2016 στο "Ειδικό Επαγγελματικό Εργαστήρι" όπου η  παράσταση ήταν αφιερωμένη στα ξεχωριστά αυτά παιδιά και στους καθηγητές τους, καθώς και στον φίλο των Ταξιδευτών τον Αείμνηστο Σπύρο Μαρίνη πρώην Διευθυντή του σπουδαίου αυτού σχολείου. Η δεύτερη παράσταση δόθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2016 για τους γέροντες και γερόντισσες του Κωνσταντινοπουλείου Γηροκομείου της πόλης μας.
Η επόμενη παράσταση τους θα δοθεί στις 27 Δεκεμβρίου 2016 στο ίδρυμα "ΙΡΙΔΑ", ώρα 18.30. Η είσοδος πάντα είναι δωρεάν για όλους!!!
Η Ομάδα ευχαριστεί όλους που τόσα χρόνια τη στηρίζουν. Επίσης, ευχαριστεί για τη στήριξη του τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων καθώς και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων. (Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου)


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.