HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νίκες για Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Όλα τα στιγμιότυπα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατατρόπωσε τον «Γηραιό» ο Κλέσιο Ο Παναιτωλικός με τον Κλέσιο σε τρομερή διάθεση επικράτησε του Ηρακλή με 2-0 για την 14η αγωνισ...


Κατατρόπωσε τον «Γηραιό» ο Κλέσιο
Ο Παναιτωλικός με τον Κλέσιο σε τρομερή διάθεση επικράτησε του Ηρακλή με 2-0 για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι Αγρινιώτες προηγήθηκαν όταν ο Χαντάκιας πήρε την μπάλα στην κατοχή του στον άξονα και είδε ωραία τον Κλέσιο που έκανε κίνηση από δεξιά και με δυνατό σουτ νίκησε τον Χουάντερσον. Η ομάδα του Αγρινίου κράτησε το έλεγχο του ματς, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον Ηρακλή και στο 85’ έφτασε και σε δεύτερο γκολ. Ο Κλέσιο αυτή τη φορά πήρε ρόλο δημιουργού, κινήθηκε από δεξιά γύρισε τη μπάλα στον Μαρκόφσκι που από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-0.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Ματζουράκης): Kυριακίδης, Κούσας, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης, Μύγας, Χαντάκιας, Ουάρντα.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμάντας, Στάμου, Μοντέιρο, Ιντζόγλου, Περόνε, Πασάς, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Κούρος.


Πήρε «σβάρνα» τον Λεβαδειακό η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ επικράτησε 4-0 του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ για την 14η αγωνιστική. Από αντεπίθεση ο Πατίτο έτρεξε όλο το γήπεδο από αριστερά, έφτασε έξω από την περιοχή, έκανε την παράλληλη και ο Σιμόες από κοντά έκανε το 1-0 για την ΑΕΚ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Γκάλο σέρβιρε και πάλι, αυτή την φορά στον Τόμας Πέκχαρτ, που αφού έκανε αρχικά εκπληκτικό κοντρόλ με το στήθος μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού, έπιασε ένα γυριστό σουτ-οβίδα και τίναξε τα δίχτυα του Μοσχονά για το 2-0. Στο 67’  ο Γαλανόπουλος εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Μοσχονά από το γύρισμα του Αραβίδη από δεξιά και ο ερχόμενος με σουτ από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το πρώτο του γκολ. Στο 80’ ο Αραβίδης γύρισε σέντρα στον Αλμέιδα , ο Πορτογάλος πήρε την κεφαλιά και η μπάλα από το οριζόντιο δοκάρι πήγε στον Ροντρίγκες που σε κενή εστία έκανε την κεφαλιά για το τελικό 4-0.
ΑΕΚ (Ζοσέ Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες(80'Τσέλιος), Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Πατίτο, Αραβίδης(85' Λάζαρος), Πέκχαρτ(70'Αλμέιδα)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Καλτσάς, Μεντί(20'Μοσχονάς), Τόνι Σίλβα, Ζεζίνιο, Γιακουμάκης, Μάντζιος


Νίκησε την Λάρισα και «βλέπει» πεντάδα η Ξάνθη
Η Ξάνθη νίκησε με 1-0 την ΑΕΛ χάρη στο γκολ του Βασιλακάκη, πήρε το δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας "τρίποντο" και συνεχίζει τις υψηλές της πτήσεις. Αήττητη από 17/9 η Ξάνθη, χωρίς εκτός έδρας νίκη η ΑΕΛ. Στο 50ό λεπτό ήρθε το γκολ για τη Ξάνθη. Ο Λάζιτς βγήκε από τα αριστερά, έκανε μια πανέμορφη σέντρα και ο Βασιλακάκης έπιασε μια εξαιρετική κεφαλιά στην κίνηση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Ξενοδόχοβ.
ΞΑΝΘΗ (Λουτσέκου):  Ζίβκοβιτς, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Καρασαλίδης, Γουάλας, Ντε Λούκας, Βασιλακάκης (84' Νιέτο), Τριάδης (71' Καμαρά), Γιουνές (89' Ράνος), Λουσέρο, Λάζιτς.
ΑΕΛ (Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ποτουρίδης, Αναστασόπουλος (56' Γκόλιας), Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης Ρέντζας, Σουλιώτης, Πολ (70' Καπός), Ναζλίδης, Αβραάμ, Μαρουκάκης (67' Λαμπρόπουλος).


Δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε στο «σπίτι» του ο Αστέρας
Παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες το... πλεκτό δεν κουνήθηκε στην Τρίπολη, στο 0-0 ανάμεσα στον Αστέρα και την Βέροια. Φωνάζει η «Βασίλισσα του Βορρά» για το ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ. Καμία ομάδα δεν παρουσίασε κάτι ελκυστικό στο στάδιο της Τρίπολης με συνέπεια να δούμε ένα ανιαρό πρώτο μέρος. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ούτε στο δεύτερο μέρος με τις δύο ομάδες να έχουν να λένε πως και ο βαθμός μπορεί να είναι πολύτιμος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Ιγκόρ Σίλβα, Γιαννούλης, Μπέρτος, Χαμντανί, Τσουκαλάς, Δημούτσος, Κώτσιρας (51' Μάσα), Νίκο Φερνάντες, Τσιλιανίδης (65' Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης (77' Φαρίνια).
ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Λόπεθ, Καλί, Ασίγκμπα, Ιβάν Μαλόν, Βασιλαντωνόπουλος, Λινάρδος, Μπαλάφας, Άρσε (77' Τόμας), Σαρπόνγκ (75' Τόνι Κάλβο), Σισίνιο (60' Χαροντάκης), Βίτι.


Πέρασε την Κέρκυρα ο Πανιώνιος με μισό... γκολ
Με γκολ του Τασουλή στο 53' οι "κυανέρυθροι" επικράτησαν 1-0 της Κέρκυρας και μπήκαν ξανά στην 5αδα της βαθμολογίας. Ο Πανιώνιος μπήκε με ξεκάθαρο σκοπό να πιέσει την Κέρκυρα και να πετύχει ένα τέρμα που θα "ξεκλείδωνε" το παιχνίδι, όπως και εν τέλει συνέβη! Προειδοποίησαν στο 51’ με τον Κόρμπο, αλλά ο χαφ των γηπεδούχων δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση και δεκατρία λεπτά μετά, ο Τασουλής έλυσε τον γόρδιο δεσμό. Ο 23χρονος μπακ σκόραρε με ωραίο διαγώνιο σουτ, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης (79’ Γκιοατά), Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Φούντας (72’ Μασούρας), Μασούντ, Μπεν, Ανσφαριφάρντ (90’+1 Ενγκόγκ).
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Βενέτης, Σπίνουλας, Σιόντης, Νίκιτς (69’ Ζορμπάς), Γεωργίου (83’ Γεωργακόπουλος), Ντουαλά, Κόντος (73’ Γκόμες), Τουράμ.


«Καθάρισε» ο Μάτος για λογαριασμό του ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ μετά την ευρωπαϊκή επιτυχία και την πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, επέστρεψε στις νίκες και στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 3-0 του Πλατανιά για τη 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Στο 61’ ο Μάτος έδωσε την λύση για το 1-0. Από εκτέλεση φάουλ του Ροντρίγκες ο αμυντικός του ΠΑΟΚ με κεφαλιά νίκησε τον Σωτηρίου. Στο 81’ ο Μάτος χτύπησε και πάλι. Αυτή την φορά έπειτα από αντεπίθεση και συνεργασία με τον Κάμπος κλειδώνει τη νίκη με κοντινό πλασέ. Στο 87’ μετά από πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες οι ασπρόμαυροι σκόραραν και ένα γκολ με δόση τύχης! Από γύρισμα του Ροντρίγκες από τα δεξιά, ο Μπανανά στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με προβολή για το τελικό 3-0.
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ροντρίγκες, Κουλούρης
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κάργας, Μπανανά, Καρυπίδης, Σκαρντοβέλι, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Στάθης, Γουνδουλάκης, Μανούσος, Αποστολόπουλος


2Χ2 για τον ΠΑΟ του Ουζουνίδη
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αποδράσει με το διπλό από την έδρα του Ατρόμητου χάρις το γκολ του Μπεργκ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους μετά την ασίστ του Ιμπάρμπο. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο μέρος, οι «πράσινοι» με τις οδηγίες του Ουζουνίδη μπόρεσαν και έλεγξαν το παιχνίδι και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από το σύνολο του Κορακάκη.
Έτσι το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Παναθηναϊκό να «ζευγαρώνει» τις νίκες του μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ και να ψαλιδίσει την διαφορά από τον πρώτο Ολυμπιακό.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Μπρίτο, Ούμπιδες, Μπάχα, Λημνιός, Κοντοές, Τόνσο, Λε Ταλέκ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής, Μολέδο, Κουλιμπαλί, Χουχούμης, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, Εμποκού, Μπεργκ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.