HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κάλαντα στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, σ...

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, στρατιώτες του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού Πάτρας, παιδιά του συλλόγου Φάρος Ποντίων Πατρών και η φιλαρμονική του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Πατρών.
Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί, παιδιά από το σύλλογο «Φάρος Ποντίων Πατρών» και τη φιλαρμονική του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Πατρών, επισκέφτηκαν τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας όπου έψαλαν τα κάλαντα στο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Φώτιο ΤΣΟΛΚΑ και στο προσωπικό του Επιτελείου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας.
Παράλληλα, χθες το πρωί, σε ανάλογη εκδήλωση, τα κάλαντα έψαλαν στον Α΄ Βοηθό του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Αστυνομικό Διευθυντή ΚΟΤΡΩΝΙΑ Νικόλαο, στρατιώτες του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού Πάτρας.
Επισημαίνεται ότι και οι τρεις χορωδίες, μετά τη Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση, επισκέφτηκαν και έψαλαν τα κάλαντα στους Αξιωματικούς και το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.