HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανδρέας Κατσανιώτης: Οι αστυνομικοί μοχθούν για την ασφάλεια όλων μας και τους ευχαριστούμε

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κατσανιώτης στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας , μαζί με κλιμάκιο...

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Κατσανιώτης στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας , μαζί με κλιμάκιο και στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας.
Ο Βουλευτής αντάλλαξε ευχές για τις γιορτινές μέρες με τους Αστυνομικούς και τους ευχήθηκε "Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα με υγεία για τους ίδιους και τις οικογένειές τους", παράλληλα συζήτησαν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τοπικά η Αστυνομική Διεύθυνση αλλά και ευρύτερα ο κλάδος των Αστυνομικών, ενώ τον ενημέρωσαν ότι πιστώθηκαν τα πενθήμερα και τα νυχτερινά.
Τέλος ο κ. Κατσανιώτης δήλωσε ότι "Με ευχαρίστηση άκουσα απο τους αστυνομικούς πως πιστώθηκαν τα πενθήμερα και τα νυχτερινά. Στις μέρες μας η αποστολή των αστυνομικών είναι δύσκολη και οι απατήσεις μεγάλες, οι αστυνομικοί αγωνιζονται για την ασφάλεια όλων μας και τους ευχαριστούμε".


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.