HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΡΚΑΔΙΑ: Υπάλληλος των ΚΤΕΛ Αρκαδίας ένας από τους δράστες της ληστείας

Ένας άνδρας 52 ετών, ο οποίος εργαζόταν ως υπάλληλος στο πάρκινγκ του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αρκαδίας, είναι ο ένας από τους δράστες της ληστε...

Ένας άνδρας 52 ετών, ο οποίος εργαζόταν ως υπάλληλος στο πάρκινγκ του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αρκαδίας, είναι ο ένας από τους δράστες της ληστείας που έγινε την περασμένη Κυριακή στα γραφεία της εταιρείας, στην Τρίπολη, με λεία 32.000 ευρώ. 

Οι κινήσεις των δραστών καταγράφηκαν σε βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, με αποτέλεσμα οι αρχές να οδηγηθούν στην εμπλοκή του 56χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία. 
Ο συλληφθείς μαζί με ένα ακόμη άτομο, φορώντας φόρμες εργασίας, κουκούλες full face και γάντια, εισέβαλαν με όπλα στα χέρια στα γραφεία του 2ου ορόφου και κλείδωσαν στις τουαλέτες τον μοναδικό υπάλληλο, που εκείνη την ώρα εργαζόταν. 
Οι δράστες γνώριζαν καλά τα κατατόπια όπως και ποια ήταν η κατάλληλη μέρα και ώρα για να κάνουν τη ληστεία, αφού ήξεραν πως ο υπάλληλος πήγαινε τις Κυριακές για να βγάλει τις υπηρεσίες για τα δρομολόγια της εβδομάδας. 
Εκμεταλλεύτηκαν αυτό το στοιχείο ώστε να έχουν πρόσβαση στα γραφεία της εταιρείας και να πάρουν το χρηματοκιβώτιο όπου γνώριζαν ότι φυλάσσονται τα χρήματα. 
Αρχικά προσπάθησαν να διαρρήξουν την πόρτα του λογιστηρίου, όμως δεν τα κατάφεραν και έτσι διέρρηξαν τη διπλανή πόρτα της αποθήκης. Από εκεί με ένα λοστό ξήλωσαν από τον τοίχο το χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε 32.000 ευρώ και έφυγαν αφήνοντας πίσω τους κλειδωμένο στην τουαλέτα τον υπάλληλο. 
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την ταυτοποίηση των συνεργών του 52χρονου. 
Πηγή: eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.