HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας (20/12/2016)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σύλληψη ενός  ανήλικου ημεδαπού και σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ενός ημεδαπού για απόπειρες κλοπής ...



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ


Σύλληψη ενός  ανήλικου ημεδαπού και σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ενός ημεδαπού για απόπειρες κλοπής από κοινού
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 17 και 12 ετών, οι οποίοι παραβίασαν την περίφραξη οικίας 80χρονου ημεδαπού με σκοπό να αφαιρέσουν αντικείμενα, ωστόσο δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί  από αστυνομικό του Τμήματος Τροχαίας Πατρών και τράπηκαν σε φυγή. Ο τροχονόμος καταδίωξε πεζός τους δράστες και συνέλαβε σε κοντινή απόσταση τον  12χρονο.
Από την προανάκριση που ενέργησαν οι αστυνομικοί, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών,  προέκυψε ότι οι ανωτέρω δράστες είχαν διαπράξει τις τελευταίες ημέρες ακόμη δύο διαρρήξεις σε οικίες χωρίς να αφαιρέσουν κάτι.

Συλλήψεις πέντε αλλοδαπών για παράμονη διαμονή στη Χώρα
Συνελήφθησαν, χθες, σε Αιγιαλεία και Δυτική Αχαΐα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας και του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, πέντε αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας από 26 μέχρι και 35 ετών, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Σύλληψη ενός αλλοδαπού για παρεμπόριο
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς του  Β’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μπανγκλαντές, ο οποίος διέθετε προς πώληση (121) παιδικά παιχνίδια, χωρίς αδεία της αρμόδιας Αρχής και χωρίς νόμιμα παραστατικά.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για Κλοπή
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από 11-12-2016  μέχρι και 18-12-2016, στο Λαμπίρι, Αιγιαλείας, διέρρηξαν οικία 75χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας (15.000) ευρώ και το χρηματικό ποσό των (4.520) ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι αφού διέρρηξαν παράθυρο αποθήκης Αγροτικού Συνεταιρισμού στα Σαγαίικα, εισήλθαν εντός και αφαίρεσαν είκοσι κιβώτια με φυτοφάρμακα, συνολικής αξίας (20.000) ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν πέντε ναρκωτικά δισκία.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.