HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας 13-12-2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για ...

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το απόγευμα στο Αίγιο, αφού παραβίασαν  μπαλκονόπορτα οικίας 73χρονου ημεδαπού, αφαίρεσαν  κοσμήματα αξίας (20.000) ευρώ. Οι δράστες αναζητούνται.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη δυο  ημεδαπών με ένταλμα σύλληψης
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο ημεδαποί άνδρες, (αδέλφια), ηλικίας 28 και 30 ετών, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης του κ. Ανακριτή Ηλείας, για διακεκριμένες κλοπές, τις οποίες είχαν διαπράξει στη Σαλμώνη και στο Στρέφι Ηλείας.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, 37χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε όχημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο αυτοσχέδια τσιγάρα με κάνναβη και καπνό.
Σύλληψη  αλλοδαπού για καταδικαστική  απόφαση
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Αγία Μαύρα Ηλείας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, 34χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.