HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας (12-12-2016)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στα Βραχναιίκα, από αστυνομικ...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ
Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στα Βραχναιίκα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, 46χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Β΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και για απάτη.

Σύλληψη  ημεδαπού, για απόπειρα κλοπής, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αιγίου, 26χρονος ημεδαπός, διότι χθες το μεσημέρι αποπειράθηκε να αφαιρέσει βάση μεταλλικής Δημοτικής κολώνας αλλά έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

Σύλληψη  αλλοδαπού για οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στο Αίγιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαίας 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στο όχημα του βρήκαν στην πόρτα του οδηγού μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.