HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με τον Αλέξη Τσίπρα μίλησε ο Μπάρακ Ομπάμα - Υπέρ της ελάφρυνσης του χρέους ο Αμερικανός Πρόεδρος

Στον... ενικό μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας στον απερχόμενο αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, κατά τον σύντομο διάλογό τους μπροστά στις κάμε...

Στον... ενικό μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας στον απερχόμενο αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, κατά τον σύντομο διάλογό τους μπροστά στις κάμερες. 
Απευθυνόμενος στον κ. Ομπάμα, ο πρωθυπουργός είπε «Είναι για εμάς μεγάλη τιμή να έχεις επιλέξει την Ελλάδα ως τον σταθμό του τελευταίου ευρωπαϊκού ταξιδιού και αυτό μπορεί να δώσει από μόνο του μηνύματα στην Ευρώπη και στη διεθνή κοινότητα».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ήταν πιο... συγκρατημένος, αποκαλώντας τον κ. Τσίπρα «κύριο».
«Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι τον ελληνικό λαό και τον πρωθυπουργό που με υποδέχτηκε», τόνισε ο Μπαράκ Ομπάμα κατά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ έστειλε μήνυμα στήριξης για το χρέος τονίζοντας ότι «μόνο με τη λιτότητα δεν γίνεται τίποτε. Θα πρέπει να υπάρξει ελάφρυνση χρέους».
«Η λιτότητα από μόνη της δεν φέρνει ευημερία» είπε ο Μπαράκ Μπάμα και τόνισε: «Συγχαίρω τον κ. Τσίπρα, την κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό για όσα έχουν επιτύχει».
«Χρειάζεται ελάφρυνση χρέους για να υπάρξει βιώσιμη ανάπτυξη», ανέφερε. Μάλιστα είπε πως: «Θα συνεργαστούμε για την μείωση των προσφυγικών ροών στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.