HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Αντιμετωπίζει τον Παναρκαδικό - "Άνοιγμα" του Οφρυδόπουλου στους Πατρινούς

Να διευρύνει το νικηφόρο σερί της στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής θέλει η πρωτοπόρος Παναχαϊκή , η οποία την Τετάρτη πηγαίνει στην Αρκα...

Να διευρύνει το νικηφόρο σερί της στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής θέλει η πρωτοπόρος Παναχαϊκή, η οποία την Τετάρτη πηγαίνει στην Αρκαδία για να αντιμετωπίσει τον Παναρκαδικό.
Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μίλησε για το ματς που θα γίνει την Τετάρτη (23/11) και τη διακοπή λόγω της αναστολής των πρωταθλημάτων και ζήτησε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα του κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.
Αναλυτικά είπε: «Μετά την αξέχαστη επιστροφή μας στην Αγυιά και το συγκλονιστικό νικηφόρο φινάλε, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα που διαθέτει συνοχή, καλούς παίχτες και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο.
Εμείς εκμεταλλευτήκαμε το διάστημα της διακοπής και όλα τα παιδιά είναι έτοιμα για ένα δυνατό παιχνίδι. Θα χρειαστεί μεγαλύτερη συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα γιατί δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και δεν έχουμε ανταμειφθεί ανάλογα ως προς τα γκολ. Θα γίνει όμως και αυτό. Αρκεί να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό.
Θα ήθελα να πω ότι είμαστε χαρούμενοι, γιατί κάθε εβδομάδα έχουμε διαφορετικούς πρωταγωνιστές μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Άλλες φορές φαίνονται και άλλες όχι. Όπως ο Λυμπέρης (Στεργίδης) που τραυματίστηκε αλλά είναι πάλι κοντά μας. Και ήταν πάντα στο μυαλό μας ακόμα και στους αγώνες που δεν έπαιξε. Έτσι και ο Κώστας (Κωνσταντινίδης) που θα λείψει λόγω τραυματισμού αλλά θα είναι στο μυαλό μας.
Κλείνοντας να πω ότι τους τρεις βαθμούς στην Αγυιά με το Λουτράκι τους πήραν οι παίχτες και ο κόσμος, γιατί μετά το 0-1 ήταν συμπαίκτης τους και όχι αντίπαλος όπως συμβαίνει στις περισσότερες ελληνικές ομάδες. Αυτό τον κόσμο θα τον περιμένουμε και στην Τρίπολη και θα προσπαθήσουμε να τον κάνουμε ξανά υπερήφανο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.