HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γκολάρα ο Τζαβέλλας - Ζωντανή η Ελλάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με μια... γκολάρα του Γιώργου Τζαβέλλα στο τελευταίο δευτερόλεπτο, η Ελλάδα πήρε έναν «χρυσό» βαθμό (1-1) από τη Βοσνία και αφήνοντά τ...

Με μια... γκολάρα του Γιώργου Τζαβέλλα στο τελευταίο δευτερόλεπτο, η Ελλάδα πήρε έναν «χρυσό» βαθμό (1-1) από τη Βοσνία και αφήνοντά τη στο -3, παρέμεινε ολοζώντανη για πρόκριση στο Μουντιάλ.
Οι Βόσνιοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» και μόλις στο δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης δημιούργησαν την πρώτη του τελική μπροστά στην εστία του Ορέστη Καρνέζη. Συγκεκριμένα, Από σέντρα του Χαϊροβιτς ο Ιμπίσεβιτς πήρε την κεφαλιά, όμως ο Καρνέζης μπλόκαρε. 
Στο 32’ η καλύτερη σε όλο το παιχνίδι Βοσνία άνοιξε το σκορ με τυχερό τρόπο. Ο Πιάνιτς εκτέλεσε φάουλ από τα 25μ.η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην συνέχεια στην πλάτη του Καρνέζη, με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0.
Το ματς άναψε στο 78΄! Ο Τζέκο κατέβασε το σορτσάκι του Σωκράτη Παπασταθόπουλου και όλοι οι παίκτες πιάστηκαν στα χέρια. Από τις κοκορομαχίες ο Έρικσον απέβαλε τον Τζέκο με δεύτερη κίτρινή κάρτα και τον Παπαδόπουλο με απευθείας κόκκινη.
Ο Τζαβέλλας στο 95' με μια κανονιά ξέρανε τους Βόσνιους με μια γκολάρα που μπορεί να αποδειχθεί χρυσάφι για την Εθνική μας Ομάδα. 1-1 το τελικό σκορ!
Οι συνθέσεις:
Ελλάδα (Μίχαελ Σκίμπε): Καρνέζης, Τοροσίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Μανιάτης(60’Γιαννιώτας), Σάμαρης, Μάνταλος, Φορτούνης, Σταφυλίδης, Μήτρογλου.
Βοσνία (Μεχμέντ Μπατζάρεβιτς): Μπέγκοβιτς, Βράνιες, Σπάχιτς(69’Σούνιτς), Ζουκάνοβιτς, Κολάζινακ, Γιάγιαλο, Χαΐροβιτς, Λούλιτς, Πιάνιτς, Ιμπίσεβιτς, Τζέκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.