HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Χόρεψε στη βροχή με τριάρα!

Σε ένα παιχνίδι με αντίξοες συνθήκες λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, τα Καλάβρυτα κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη με 3-1 επί του Α...

Σε ένα παιχνίδι με αντίξοες συνθήκες λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης, τα Καλάβρυτα κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη με 3-1 επί του Αστέρα Τέμενης, παίζοντας κατα διαστήματα σωστό και όμορφο ποδόσφαιρο. Στο πρώτο μέρος ο τερματοφύλακας της ομάδας Γιάννης Λέσης κράτησε ανέπαφη την εστία του, πραγματοποιώντας καίριες επεμβάσεις σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις.
Έτσι στο 27’ ο Παπαδόπουλος έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους μετά από καταπλητική εκτέλεση φάουλ που άφησε... άγαλμα τον αντίπαλο κίπερ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι δεν άφησαν το πόδι από το... γκάζι και πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με τον Γιώργο Αναγνωστόπουλο, που αφού πέρασε δύο αντιπάλους πλάσαρε όμορφα και πέρασε την μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ της Τέμενης στο 48’.
Δέκα λεπτά αργότερα, ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Μεσήνης, αποβλήθηκε για φάουλ επάνω στον σκόρερ του δεύτερου τέρματος. Τα Καλάβρυτα δεν πτοήθηκαν από την μείωση του σκορ και με τον έτερο Αναγνωστόπουλο πέτυχαν και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις, επιστρέφοντας με πανηγυρικό τρόπο στις νίκες.

Για τα Καλάβρυτα έπαιξαν: Λέσης, Δ. Τζόβολος, Αλευρίτης (82’ Αλευρίτης), Σταθοπουλος, Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος, Θανόπουλος (65’ Αλεξόπουλος), Κουτρουμάνης, Θ. Αναγνωστόπουλος, Γ. Αναγνωστόπουλος (88’ Τζουμάνος), Ντιούφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.