HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΗΝΥΜΑ Ν. ΜΑΓΚΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ του ΝΙΚΟΥ ΜΑΓΚΑΦΑ Εκπαιδευτικού και Βοηθού Δημάρχου Καλαβρύτων Τιμούμε σήμερα ...

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
του ΝΙΚΟΥ ΜΑΓΚΑΦΑ
Εκπαιδευτικού και Βοηθού Δημάρχου Καλαβρύτων
Τιμούμε σήμερα την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Τιμούμε τους νέους και όλους εκείνους τους Έλληνες που άφησαν πίσω το στενό τους μικρόκοσμο για να παλέψουν για τα μεγάλα εκείνα ιδεώδη που καταφάσκουν την αξία του ανθρώπου και που άνοιξαν το δρόμο για το γκρέμισμα της δικτατορίας . 
Η επέτειος του Πολυτεχνείου με το δυναμισμό και τον παλμό της μας καλεί να αντισταθούμε σε καθετί που προσβάλλει τη δημοκρατία και ευνουχίζει την ελευθερία μας.
Κι αν τότε οι πύλες καταπατήθηκαν κάτω από τις ματωμένες ερπύστριες, εμείς έχουμε χρέος σήμερα να τις κρατήσουμε όρθιες. Το χρωστάμε στους αγωνιστές του Πολυτεχνείου, σε αυτούς που φυλακίστηκαν, εξορίστηκαν, που έχυσαν το αίμα τους τα πέτρινα χρόνια της δικτατορίας. Γιατί μόνον έτσι 
Θα 'ρθει ένας κόσμος χλόης, αγόρι, και θα δουλεύουμε στη μοιρασιά των λουλουδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.