HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: Χαμός για τα εισιτήρια του ντέρμπι Απόλλωνας - Προμηθέας

Ξεκίνησε τη Δευτέρα η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου, ανάμεσα στον Απόλλων Carna και τον Προμηθέα πατρών γι...

Ξεκίνησε τη Δευτέρα η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου, ανάμεσα στον Απόλλων Carna και τον Προμηθέα πατρών για την 5η αγωνιστική της Basket League. Το τοπικό ντέρμπι θα φιλοξενηθεί στο κλειστό της «Περιβόλας», με ώρα έναρξης τις 5 το απόγευμα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League 2016-17 ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας CARNA και τον Προμηθέα Πατρών.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 05 Νοεμβρίου 2016(17.00) στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα, στην Περιβόλα. 
Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου.
Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια των εντός έδρας παιχνιδιών του Απόλλωνα CARNA και μέσω και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας viva.gr στο link: https://goo.gl/ipx9hn ή στο εικονίδιο στην ιστοσελίδα της ομάδας.
Παράλληλα, θα ισχύσουν και τα φοιτητικά/μαθητικά και εισιτήρια ανεργίας που θα κοστίζουν  5,00 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι όσοι έχουν καταθέσει τα στοιχεία τους για την έκδοση της κάρτας φιλάθλου θα ισχύσει ο κωδικός που ήδη έχουν παραλάβει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.