HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: Ο νικητής θα κριθεί στο... νήμα

Ο προπονητής του Απόλλωνα  Πατρών, Κώστας Μέξας, μιλώντας για το Σαββατιάτικο παιχνίδι τόνισε πως: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για όλ...

Ο προπονητής του Απόλλωνα  Πατρών, Κώστας Μέξας, μιλώντας για το Σαββατιάτικο παιχνίδι τόνισε πως: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για όλους. Για τους αθλητές, για τις ομάδες, για την πόλη.
Όμως είναι ένα παιχνίδι που πρώτιστα δίνει δυο βαθμούς όπως δίνουν και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Δεν παύει όμως  να είναι ένα τοπικό ντέρμπι με ιδιαιτερότητες.
Ελπίζω να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα έρθει.»
Ερωτηθείς ο Κώστας Μέξας που θα κριθεί το ντέρμπι απάντησε: «Είναι ο ένα ντέρμπι. Πιστεύω ότι θα μετρήσει η διάθεση, τα θέλω και οι τακτικές κατά την διάρκεια του αγώνα. Αυτός που θα είναι πιο έτοιμος πνευματικά και μετά αγωνιστικά θα έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη.»
Ο Απόλλωνας είναι γηπεδούχος.  Μπαίνει το πρέπει για την νίκη; «Σε κάθε παιχνίδι του Απόλλωνα στην έδρα του υπάρχει το πρέπει. Νομίζω ότι δεν πρέπει να το λέμε συνεχώς. Όλα τα εντός έδρας παιχνίδια για εμάς υπάρχει το πρέπει να κερδίσουμε. Αυτό ίσχυε με το Ρέθυμνο, αυτό ισχύει με τον Προμηθέα, το ίδιο και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα. Όλα τα ματς στην έδρα μας έχουν την ίδια σημασία. Θέλουμε την νίκη και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.