HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Το Αστυνομικό Δελτίο της ημέρας 9-11-2016

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απάτη Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Α...

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απάτη

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι, χθες το πρωί, στην Πάτρα, με το πρόσχημα πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος από συγγενικό πρόσωπο, αποπειράθηκαν τηλεφωνικά να εξαπατήσουν 76χρονη ημεδαπή, προκειμένου να της αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 60.000 ευρώ. Η 76χρονη παρέδωσε το χρηματικό ποσό των 5.500 ευρώ και κοσμήματα συνολικής αξίας 5.000 ευρώ σε άτομο που μετέβη στην οικία της και τα παρέλαβε.


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι από 04-11-2016 έως 07-11-2016 αφού παραβίασαν παράθυρο παιδικού δημοτικού σταθμού στην Μυρτιά Αιγιαλείας, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του οικιακές συσκευές αξίας (1.200) ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.