HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ: Αλλάζει όψη για τα Χριστούγεννα

Παραμονές του Αγίου Ανδρέα θα ανάψει ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στο κέντρο της Πάτρας. Στα περισσότερα σημεία του κέντρου τα συνεργε...

Παραμονές του Αγίου Ανδρέα θα ανάψει ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στο κέντρο της Πάτρας. Στα περισσότερα σημεία του κέντρου τα συνεργεία ολοκληρώνουν τις βραδινές ώρες την τοποθέτηση των διακοσμητικών, ενώ θα γίνει προσπάθεια να υπάρξει μια επέκταση προς τις συνοικίες.
Την ίδια ώρα σε αγώνα δρόμου προκειμένου να αρχίσει να στήνεται γύρω στις 4 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλατεία Γεωργίου δίνει ο δήμος, έχοντας αφήσει ανοιχτές υποσχέσεις για περισσότερες δράσεις και πιο εντυπωσιακό διάκοσμο στην πλατεία Γεωργίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη κατασκευάζονται δυο μεγάλα σπιτάκια με ράμπα για την πρόσβαση των ΑμεΑ διαστάσεων περίπου 2,5x5.00 με μια πόρτα και δυο παράθυρα, δυο μεσαία σπιτάκια για μαγαζιά διαστάσεων 2.50x 2.00 με μια πόρτα κι ένα παράθυρο και άλλα 2-4 μικρά σπιτάκια διακοσμητικά διαστάσεων 2.00x1.50. Όλα τα σπιτάκια θα επενδυθούν με κορμούς.
Στην πλατεία Γεωργίου αναμένεται την ίδια περίοδο να στηθεί και η φάτνη, ενώ σε ό,τι αφορά στο παγοδρόμιο και το καρουζέλ δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν θα στηθούν στην κεντρική πλατεία της πόλης ή σε κάποια άλλη.
Στους στόχους είναι και η λειτουργία καρουσέλ και παγοδρομίου με το ενδεχόμενο κάποιο από τα δυο να λειτουργήσει στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων να παραμένει για την ώρα ανοιχτό.
Επιπλέον πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να "αποκεντρώσει" φέτος τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.