HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κέφι, χορός και τραγούδι στη συνεστίαση του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας (ΦΩΤΟ)

Με εξαιρετική επιτυχία, πραγματοποιήθηκε σήμερα, η συνεστίαση του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών στο "Κέντρο Διάκου" στην Πά...

Με εξαιρετική επιτυχία, πραγματοποιήθηκε σήμερα, η συνεστίαση του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών στο "Κέντρο Διάκου" στην Πάτρα. 
Στην συνεστίαση τα χορευτικά τμηματα του συλλόγου έκλεψαν την παράσταση ενώ το κέφι και ο χορός κράτησαν εως αργά. 
Το τμήμα παραστάσεων, χόρεψε όπως πάντα άψογα, χορούς από την Πελοπόννησο και την Θράκη. Ακολούθησαν τα Νέα Τμήματα Αρχαρίων με χορούς από τον Πόντο και την Θράκη και συνέχισε το Β Τμήμα Παραστάσεων με χορούς από τα Νησιά.
Το τμήμα Λαϊκών και Ευρωπαϊκών χορών, έδωσε μια μοναδική παρασταση  και η πίστα "πήρε φωτιά" .Ο κόσμος απόλαυσε τον χορό μέχρι αργά το απόγευμα, με την ευχή να επαναληφθεί σύντομα.
Εξαιρετική δουλεία των δασκάλων χορού Δημήτρη Βούλγαρη και Βούλα Κωνσταντλατου. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους χοροδιδασκάλους μας
Η Πρόεδρος κ Κατερίνα Ασημακοπούλου  ευχαρίστησε όλους, για την στήριξή τους, στις πρόσφατες εκλογές, παρουσίασε το Νέο ΔΣ του Συλλόγου και εξέφρασε την πεποίθησή της ότι η φετινή χρονιά θα είναι αρχή για περισσότερες εκδηλώσεις ,εκδρομές και δράσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.