Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΗΛΕΙΑ: Συνελήφθησαν οι ληστές των πρατηρίων υγρών καυσίμων

Πρόκειται για δυο ημεδαπούς άνδρες, ηλικίας 27 και 24 ετών, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο που είχαν χρησιμοποιήσει Σε βάρος τους ε...

Πρόκειται για δυο ημεδαπούς άνδρες, ηλικίας 27 και 24 ετών, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο που είχαν χρησιμοποιήσει
Σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Αμαλιάδας
Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί στην Αμαλιάδα και στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 27 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αμαλιάδας.
Για την υπόθεση αυτή είχε σχηματιστεί, σε βάρος των δύο δραστών, από τους αστυνομικούς των προαναφερόμενων Υπηρεσιών, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία, για ληστεία και παράνομη οπλοχρησία.
Ειδικότερα, οι δυο δράστες την 09-11-2016 το βράδυ, στο Λατίφι Αμαλιάδας, μετέβησαν με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 24χρονος, σε πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου αφού αποβιβάστηκε ο 27χρονος, ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του φορώντας ένα σκουρόχρωμο προστατευτικό ένδυμα λαιμού και με την απειλή όπλου, αποπειράθηκε να αποσπάσει χρήματα από υπάλληλο του πρατηρίου, χωρίς να το καταφέρει.
Στην δεύτερη περίπτωση, στην Φιλοθέη Πύργου οι δυο δράστες μετέβησαν με το ίδιο αυτοκίνητο σε πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου με την ίδια ακριβώς μεθοδολογία, ακινητοποίησαν 55χρονο υπάλληλο και του απέσπασαν το χρηματικό ποσό των τριακοσίων ευρώ.
Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι δράστες είναι δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 27 και 24 ετών,  ενώ το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν στις ληστείες, ανήκει σε 40χρονη ημεδαπή.
Σε έρευνα που ακολούθησε,  παρουσία δικαστικού λειτουργού,  στην οικία του 24χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τέσσερις κροτίδες και μια κυνηγετική καραμπίνα, ενώ στην οικία της 40χρονης κατέσχεσαν το αυτοκίνητο της, ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης, ένα κινητό τηλέφωνο, ένα σκουρόχρωμο προστατευτικό ένδυμα λαιμού και άλλα ενδύματα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον  Ανακριτή Αμαλιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.