HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βροχές, χιόνια σε χαμηλό υψόμετρο και τσουχτερό κρύο - Ο Καιρός στα Καλάβρυτα

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, εντονότερες στο κεντρικό και νότιο Ιόνιο, στη Δυτική Πελοπόννησο, στη Στερεά, την Εύβοια, στη Θεσσαλί...

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, εντονότερες στο κεντρικό και νότιο Ιόνιο, στη Δυτική Πελοπόννησο, στη Στερεά, την Εύβοια, στη Θεσσαλία και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένουμε τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016. Αργά το απόγευμα στα βόρεια ορεινά θα σημειωθούν χιονοπτώσεις, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας, ξημερώματα Τρίτης, η θερμοκρασία θα σημειώσει κατακόρυφη πτώση και τα χιόνια θα κατέβουν και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας με χαμηλότερο υψόμετρο.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 και τοπικά 19 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, -2 έως 15 στη βόρεια Ελλάδα, 6 έως 18 και τοπικά 19 στη δυτική Ελλάδα, 1 έως 19 στο βόρειο Αιγαίο και από 10 έως 21 και τοπικά 22 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι από το απόγευμα θα στραφούν σταδιακά σε βοριάδες και θα ενισχυθούν φτάνοντας στο βόρειο Αιγαίο τα 8 με 9 μποφόρ.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Δευτέρα 28-11-2016
Βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους.Οι άνεμοι θα πνέουν από αρχικά από ΝΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη αλλά από το απόγευμα θα αρχίσει σταδιακή απότομη πτώση της θερμοκρασίας και αργά το βράδυ ξημερώματα Τρίτης θα αρχίζει να χιονίζει μέσα στην πόλη.
Τρίτη 29-11-2016
Χιονοπτώσεις κατά περιόδους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 3-4 μποφώρ και η  θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 βαθμούς η ελάχιστη έως 3 βαθμούς η μέγιστη αλλά θα συνεχίζεται η πτώση της θερμοκρασίας.
Τετάρτη 30-11-2016
Αρχικά θα έχουμε συννεφιά με χιονοπτώσεις κατά διαστήματα αλλά σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί και τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από ΝΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 βαθμούς η ελάχιστη έως 0 βαθμούς η μέγιστη.
Πέμπτη 1-12-2016
Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 βαθμούς η ελάχιστη έως 2 βαθμούς η μέγιστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.