HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Δύσκολο παιχνίδι για τους "Αχαιούς" - Επιστρέφει ο Στεργίδης

H Παναχαϊκή σήμερα το μεσημέρι (15:00) θα βρίσκεται στο γήπεδο του Παναρκαδικού στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα γι...

H Παναχαϊκή σήμερα το μεσημέρι (15:00) θα βρίσκεται στο γήπεδο του Παναρκαδικού στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Αν οι «κοκκινόμαυροι» καταφέρουν να φύγουν με ακόμα ένα «διπλό», τότε θα βρεθούν πολύ κοντά στο να εδραιώσουν την θέση τους στην κορυφή.
Στην αποστολή της ομάδας είναι μετά από αρκετό καιρό απουσίας ο Λυμπέρης Στεργίδης. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα ταξιδέψει με δέσιμο στο χέρι που είχε τραυματίσει στη Βάρδα και είναι πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Έτσι, με βάση αυτά που έχουμε δει μέχρι ώρας, μια πιθανή ενδεκάδα για την Παναχαϊκή είναι ο Βρονταράς κάτω από τα γκολπόστ, ο Βλάχος δεξιά στην άμυνα, ο Λαμπρόπουλος αριστερά, οι Μακρυδημήτρης και Λουμπαρδέας δίδυμο στα στόπερ, μπροστά τους οι Φωτάκης και Γκίνο, επιτελικός ο Μαστραντωνάκης, δεξιά ο Στεργίδης, αριστερά ο Ελευθεριάδης και μπροστά ο Σιαλμάς. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.