HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε πολλή καλή κατάσταση η υγεία του Μητροπολίτη Καλαβρύτων

Την Δευτέρα 31.10.2016 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, ένιωσε κάποια αδιαθεσία. Εκλήθη,  ο θεράπων ιατρός του, ο οποίος  κ...

Την Δευτέρα 31.10.2016 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, ένιωσε κάποια αδιαθεσία. Εκλήθη,  ο θεράπων ιατρός του, ο οποίος  κατά την μέτρηση της αρτηριακής του πιέσεως διαπίστωσε ήπια διαταραχή του καρδιακού παλμού, με αποτέλεσμα να προτείνει, δια προληπτικούς λόγους, την εισαγωγή του στο Νοσοκομείο Αιγίου, προς περαιτέρω παρακολούθηση.
Ο Σεβασμιώτατος εισήλθε στην Καρδιολογική μονάδα του Νοσοκομείου, όπου παρέμεινε μέχρι το πρωί της Τρίτης. Μετά από ενδελεχή παρακολούθηση αποφασίσθηκε από τους Καρδιολόγους ιατρούς της Μονάδος, η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ»  για περαιτέρω εξετάσεις.
Εισήχθη στην Καρδιολογική Μονάδα του ως άνω Νοσοκομείου, παρέμεινε για ένα βράδυ υπό παρακολούθηση και το πρωί της Τετάρτης 2.11.2016, οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν ότι  δεν χρήζει κάποιας ειδικής θεραπείας και ότι η κλινική του κατάσταση δεν εμπνέει καμία ανησυχία.
Κατόπιν τούτου ο Σεβασμιώτατος περί την μεσημβρία της Τετάρτης 3.11.2016, εξήλθε από το Νοσοκομείο σε πολλή καλή κατάσταση υγείας και ήδη ανέλαβε τα καθήκοντα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.