Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Αεροπορία τίμησε τον Προστάτη της - Δείτε εντυπωσιακά βίντεο

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε, στη Σχολή Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, ο επίσημος εορτασμός του Πρ...

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016, πραγματοποιήθηκε, στη Σχολή Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, ο επίσημος εορτασμός του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) Αρχάγγελου Μιχαήλ, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου και του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση.

Στην τελετή παραβρέθηκαν, ο Γενικός Γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Πρέσβης ε.τ Γεώργιος Γεννηματάς, ως εκπρόσωπος της ΑΕ του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Βουλευτής κ. Ιωάννης Δέδες, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτριος Βίτσας, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, κ. Νικόλαος Σακελλαρίου, ο Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρας, εκπρόσωποι των Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ), οι Αρχηγοί των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ), η Ειδική Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, κα. Καλλιόπη Παπαλεωνίδα, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των ΕΔ και των ΣΑ, επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ, αντιπροσωπείες Ενώσεων Αποστράτων, πολιτικό προσωπικό της ΠΑ, αντιπροσωπείες ξένων χωρών και τοπικές πολιτειακές Αρχές.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ... ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.