HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θρίαμβος της Σίτι απέναντι στην Μπάρτσα - Όλα τα αποτελέσματα και τα γκολ (ΒΙΝΤΕΟ)

Θρίαμβος της Σίτι απέναντι στην Μπάρτσα  Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδειξε ότι δεν ξέχνάει και ότι γνωρίζει πολύ καλά το πως να χτυπήσει την παλιά τ...

Θρίαμβος της Σίτι απέναντι στην Μπάρτσα 

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδειξε ότι δεν ξέχνάει και ότι γνωρίζει πολύ καλά το πως να χτυπήσει την παλιά του ομάδα, η Μάντσεστερ Σίτι έκανε την ανατροπή (3-1), με δύο γκολ του Γκιντογκάν και ένα του Ντε Μπρόινε και πήρε μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα.
Μπορεί σαν αγώνας να μην έκρινε τίποτα σε βαθμολογικό επίπεδο, μπορεί να μην κρίθηκε κανένα τρόπαιο, όμως όπως και να το κάνει κανείς, το να βλέπεις τον Πεπ Γκουαρδιόλα απέναντι στην αγαπημένη ομάδα, εκείνη που ο ίδιος "έχτισε" μέχρι έναν βαθμό, αποτελεί από μόνο του μια ομορφιά του ποδοσφαίρου.
Όμορφο ποδόσφαιρο λοιπόν, φάσεις εκατέρωθεν, δοκάρια και ανατροπή, συνθέτουν ένα από τα πιο όμορφα παιγνίδια που θα ήθελε κάθε ποδοσφαιρόφιλος να παρακολουθήσει κυρίως από κοντά και κατ' επέκταση από την οθόνη της τηλεόρασης.
Η Μπαρσελόνα στο πρώτο μέρος είχε το πάνω χέρι, όπως και στο "Καμπ Νου". Παρά το γεγονός πως βρισκόταν αρκετά πίσω, φάνηκε το επίπεδό της, όταν με τρεις αλλαγές ο Μέσι βγήκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον Καμπαγέρο, τον οποίο νίκησε και πέτυχε το 90ό γκολ στη διοργάνωση.
Οι "μπλαουγκράνα" θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει πριν καν το 21ο λεπτό όμως, αλλά οι Νεϊμάρ, Αντρέ Γκόμες και Λουίς Σουάρες ήταν άστοχοι στις προσπάθειές τους. 
Αυτά πληρώνονται όταν παίζεις με μια επίσης ποιοτική ομάδα όμως και έτσι, ο Γκιντογκάν κόντρα στη ροή του αγώνα ισοφάρισε στο 39' και έβαλε "φωτιές".
Το δεύτερο ημίχρονο, όχι απλώς συνεχίστηκε από εκεί που έμεινε το πρώτο, αλλά ήταν ακόμα καλύτερο. Μόλις στο 51' και μετά τη χαμένη ευκαιρία του Αγκουέρο στο 47', ο Κέβιν Ντε Μπρόινε με ένα πανέμορφο απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1, φέρνοντας τα πάντα... τούμπα.
Και από εκεί και πέρα ο κακός χαμός. Τρομερή κεφαλιά του Αγκουέρο στο 57', δοκάρι του Ντε Μπρόινε στο 63', δοκάρι και από την Μπαρσελόνα σε τρομερό τετ α τετ του Αντρέ Γκόμες στο 65'.
Και ενώ κάποιοι νόμιζαν ότι τα είχαν δει όλα, μάλλον δεν είχαν δει τίποτα. Ο Χεσούς Νάβας έκανε εξαιρετική κούρσα, ο Αγκουέρο δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ σε κενή εστία, αλλά και πάλι ο Γκιντογκάν ήταν εκεί για να γράψει το 3-1 και ουσιαστικά να "κλειδώσει" τον θρίαμβο της Σίτι.
Από εκεί και πέρα δεν άλλαξε τίποτα. Το ματς ήταν ήδη στο 75' και οι δυνάμεις μηδενικές...


Και στο τέλος νίκησε η… Παρί
Η Παρί Σεν Ζερμέν δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στην αξιόμαχη Βασιλεία που τα έπαιξε όλα για όλα «Σεντ Γιάκομπ-Παρκ», όμως στο 90’ ο Μενιέ «λύτρωσε» τους Γάλλους και τους χάρισε τη νίκη με 2-1 και τη δεύτερη θέση του ομίλου, έχοντας τους ίδιους ωστόσο βαθμούς με την πρωτοπόρο Άρσεναλ.
ΒΑΣΙΛΕΙΑ: (Φίσερ): Βάτσλικ, Σούτσι, Τραορέ, Ομάρ Γκαμπέρ (69’ Σποράρ), Αλβαρες, Ντελγκάδο (59’ Ζούφι), Μπιάρνασον, Ντιέ, Τσάκα, Στέφεν, Ντουμπιά (59’ Τζάνκο)
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (Έμερι): Αρεόλα, Τιάγκο Σίλβα (46’ Κρικόβιακ), Μενιέ, Κουρζάβα, Μαρκίνιος, Ματουϊντί (77’ Ραμπιό), Τιάγκο Μότα, Ντι Μαρία, Βεράτι, Λούκας Μόουρα (83’ Χεσέ), Καβάνι.


Ανατροπή και... Πρόκριση για την Άρσεναλ
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 15' η Άρσεναλ έκανε την ολική ανατροπή πήρε την νίκη με 3-2 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μεσούτ Οζίλ πέτυχε το νικητήριο γκολ των "κανονιέριδων" στο 88'.
Λουντογκόρετς: Μπόργκαν, Μίνεν, Παλομίνο, Μότι, Νατάναελ, Ανισετ,Ντούιακο, Καφού, Βάντερσον, Μαρσελίνιο, Κεσερού (Μιζντακίν 69')
Άρσεναλ: Οσπίνα, Τζένκινσον, Μουστάφι, Κοσιελνί, Γκιμπς, Κοκλέν, Τσάκα (Ελ Νένι 85'), Ράμσεϋ (Τσάμπερλεϊν 75') Σάντσες, Οζίλ, Ζιρούντ



Μενφίκα - Ντιναμό Κιέβου 1-0
Η Μπενφίκα φιλοξένησε στο “Ντα Λουζ” τη Ντινάμο Κιέβου, με τον Σάλβιο να χαρίζει τους 3 βαθμούς της νίκης (1-0) και την πρωτιά στους Πορτογάλους, ευστοχώντας από τα 11 μέτρα. Χαμένο πέναλτι για τους Ουκρανούς και συγκεκριμένα από τον Μοράες, τον οποίο και κέρδισε ο Έντερσον. Βασικός ο Μήτρογλου, πέρασε ως αλλαγή ο Σάμαρης.
Με αυτούς τους 3 βαθμούς οι “αετοί” της Λισσαβόνας θα βρεθούν στην πρώτη θέση του δευτέρου ομίλου μαζί με τη Νάπολι, η οποία νωρίτερα ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Μπεσίκτας, ενώ η Ντινάμο θα παραμείνει στην τελευταία θέση έχοντας μόλις έναν βαθμό και ουσιαστικά αποχαιρετάει από τώρα την Ευρώπη.
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Έντερσον, Σεμέδο, Λουιζάο, Λιντελόφ, Γκριμάλντο, Πίτσι, Φέισα (Σάμαρης 59'), Σάλβιο, Γκέδες (Αλμέιδα 87'), Τσέρβι, Μήτρογλου (Χιμένες 70')
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Ρούντκο, Μοροζούκ, Κατσερίδι, Βίντα, Μακαρένκο, Ριμπάλκα, Τσιγκάνγκοφ (Μπιεσεντίν 61'), Σίντορτσουκ (Οριχόβσκι 76'), Μπουγιάλσκι (Γκρομόφ 87'), Γκονσάλες, Μοράες


Μοιρασιά στην Πόλη
Μπεσίκτας και Νάπολι αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στην “Besiktas Arena” για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Champions League και διατηρήθηκαν σε τροχιά πρόκρισης. Ο Κουαρέσμα άνοιξε το σκορ για τους Τούρκους, ενώ ο Χάμσικ χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στους «παρτενοπέι», οι οποίοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν από την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων.
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (Σενιόλ Γιουνές): Φάμπρι, Μπεκ, Μαρσέλο, Ροντόλφο, Τόσιτς (23΄Τοσούν), Χάτσινσον, Γκιοκχάν Ινλέρ (65΄Οζιακούπ), Τολγκάι Αρσλάν, Κουαρέσμα, Αντριάνο, Αμπουμπακάρ
ΝΑΠΟΛΙ (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Χισαϊ, Μακσίμοβιτς, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Ζορζίνιο (79΄Ντιαβαρά), Αλάν, Χάμσικ (81’ Ζιελνίσκι), Καγιεχόν, Ινσίνιε, Γκαμπιαντίνι (63΄Μέρτενς)


Στους «16» η Ατλέτικο!
Η Ατλέτικο έστω και στις καθυστερήσεις, πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Ροστόφ και μαζί το εισιτήριο για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με το απόλυτο των νικών. Ο Γκριεζμάν σημείωσε και τα δύο τέρματα για τους «ροχιμπλάνκος», το δεύτερο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.
ATΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Σιμεόνε): Ομπλακ, Βρσάλικο, Γκοδίν, Σάβιτς, Φιλίπε Λουίς, Σαούλ (59’ Γκαμέιρο), Γκάμπι, Κόκε, Καράσκο (79’ Κορέα), Τόρες, Γκριεζμάν
ΡΟΣΤΟΦ (Nτανίλιαντς): Τζανάεφ, Καλάτσεφ (73’ Tερεντίεφ), Μεβλία, Νάβας, Γκρανάτ, Κουντριάσοφ, Νομπόα, Ερόκιν (45’+3’ Πρεπέλιτσα), Γκάτσκαν, Αζμούν (70’ Ντουμπιά), Πολόζ



Με Λεβαντόβσκι πέρασε η Μπάγερν από το Αϊντχόφεν
Ομάδα με στόφα είναι η Μπάγερν Μονάχου και το απέδειξε για ακόμη μια φορά, αφού όχι απλώς «άλωσε» το «Phillips Stadium», αλλά και γύρισε το παιχνίδι, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 της Αϊντχόφεν, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και πήρε την πρόκριση για τους "16".
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: (Κοκού) Πασφίρ, Άριας, Ισιμά-Μιρέν, Έκτορ Μορένο, Βίλεμς (46' Μπρένετ), Σβάαμπ, Ράμσελααρ (74' Ζιτσένκο), Γκουαρδάδο, Πρέπερ, Περέιρο (67' Μπέρβινγκ), Λουκ ντε Γιονγκ
ΜΠΑΓΕΡΝ: (Αντσελότι) Νόιερ, Λαμ, Χούμελς, Τζερόμ Μπόατενγκ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Κίμιχ (64' Κομάν), Βιδάλ, Ρόμπεν (64' Κόστα), Τόμας Μίλερ (85' Σάντσες), Λεβαντόβσκι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.