HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εκστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. για τον "ιό" που πλήττει κινητά και υπολογιστές (BINTEO)

Τηλεοπτικό σποτ από την Αστυνομία για το κακόβουλο λογισμικό που «προσβάλει» φορητές συσκευές. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: Σας...

Τηλεοπτικό σποτ από την Αστυνομία για το κακόβουλο λογισμικό που «προσβάλει» φορητές συσκευές.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:
Σας ενημερώνουμε ότι μετά από  αίτημα του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (Ε.Σ.Ρ) με την ανωτέρω σχετική Απόφαση (επισυνάπτεται), ενέκρινε προβολή μετάδοσης από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της Χώρας, ενός τηλεοπτικού κοινωνικού μηνύματος, σχετικά με κακόβουλο λογισμικό που προσβάλλει φορητές συσκευές (mobilemalware), για το χρονικό διάστημα από 05-11-2016 έως και 05-02-2017.
Το συγκεκριμένο τηλεοπτικό spot, δημιουργήθηκε από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο εκστρατείας που υλοποιεί με σκοπό την πρόληψη και ενημέρωση των πολιτών, για το κακόβουλο λογισμικό που προσβάλλει φορητές συσκευές.
Κατόπιν τούτου, παρακαλούμενα συμβάλλετε στη γενικότερη προσπάθεια για τη σωστή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, προβάλλοντας το τηλεοπτικό spot, αν είναι δυνατόν, σε ζώνες αυξημένης θεαματικότητας.
Τα τηλεοπτικό spot είναι διαθέσιμα για μεταφόρτωση:
στο Youtube στο επίσημο κανάλι της Ελληνικής Αστυνομίας: https://www.youtube.com/watch?v=Ml5384DSFCg
Στον ειδικά διαμορφωμένο ιστότοπο: http://cyberalert.gr/mobile-
Σε περίπτωση οποιουδήποτε τεχνικού θέματος μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο μας στα τηλ.213-1520505 και 213-1520605.
Το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και τα Γραφεία Ενημέρωσης Δημοσιογράφων των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων της Χώρας, παρακαλούνται να ενημερώσουν τους τηλεοπτικούς σταθμούς, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή ευθύνης τους, διαβιβάζοντας άμεσα το παρόν έγγραφο, μαζί με τη συνημμένη απόφαση του Ε.Σ.Ρ.
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και το Γραφείο Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής παρακαλούνται για την ενημέρωση τους.
Εκστρατεία πρόληψης&ενημέρωσης σχετικά με κακόβουλο λογισμικό που προσβάλλει φορητές συσκευές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.