HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα Καλάβρυτα στο επίκεντρο της Διεθνούς Εκθέσεως Τουρισμού "NOSTOS EXPO"

Το περίπτερο του Δήμου Καλαβρύτων,στην Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού "NOSTOS EXPO", που άνοιξε τις πύλες της, σήμερα,...

Το περίπτερο του Δήμου Καλαβρύτων,στην Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού "NOSTOS EXPO", που άνοιξε τις πύλες της, σήμερα, στη Ναύπακτο, είχε πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα και ιδιαίτερη κίνηση.
Τα εγκαίνια της έκθεσης, έκανε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ, με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Απόστολο Κατσιφάρα και τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου, κ. Ιερόθεο, οι οποίοι επισκέφθηκαν και το περίπτερο του Δήμου Καλαβρύτων. Το περίπτερο του Δήμου Καλαβρύτων επισκέφθηκαν ακόμα, ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Γιώργος Τζιάλλας με πολλούς Δημάρχους και ακόμη περισσότερους επισκέπτες.
Παρόντες, στο περίπτερο του Δήμου Καλαβρύτων ήταν, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Χουλιάρας, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Δημήτρης Κατσικόπουλος και Στέλλα Πανουτσακοπούλου, ο Γενικός Διευθυντής του Χιονοδρομικού μας Κέντρου, Λεωνίδας Σπυρόπουλος, η Διευθύντρια του Φορέα Χελμού-Βουραϊκού, Ελένη Κουμούτσου, η ειδική σύμβουλος του Δήμου, Χρύσα Παπαδάτου και ο επαγγελματίας, του εναλλακτικού τουρισμού και πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Κακκαβάς.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.