HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα αποτελέσματα στο CHAMPIONS LEAGUE

Μέγας είσαι Μέσι και θαυμαστά τα έργα σου Η Μπαρτσελόνα είχε ατυχίες, όμως για να χάσει πρέπει ο αντίπαλος να τα κάνει όλα σωστά. Η ...

Μέγας είσαι Μέσι και θαυμαστά τα έργα σου
Η Μπαρτσελόνα είχε ατυχίες, όμως για να χάσει πρέπει ο αντίπαλος να τα κάνει όλα σωστά. Η Μάντσεστερ Σίτι τα έκανε όλα... λάθος και έχασε με 4-0, με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει χατ τρικ και τον Νεϊμάρ να βάζει στο 89' το κερασάκι στην τούρτα σε μια εφιαλτική βραδιά για τους παίκτες του Γκουαρδιόλα.
Στο "Καμπ Νου", πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε την Μάντσεστερ Σίτι σε ένα ιδιότυπο ποδοσφαιρικό "Κράμερ εναντίον Κράμερ".

Οι συνθέσεις
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν - Μασεράνο, Πικέ (Ματιέ 39'), Ουμτιτί, Άλμπα (Ντιν 10') - Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα (Γκόμες 80') - Σουάρες, Μέσι, Νεϊμάρ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Μπράβο - Σαμπαλέτα (Καμπαγέρο 57'), Οταμέντι, Στόουνς, Κολάροφ - Γκουντογκάν (Αγουέρο 79'), Φερναντίνιο, Σίλβα - Νολίτο (Κλισί 57'), Ντε Μπρούιν, Στέρλινγκ


Πέρασε από την Γλασκόβη η Γκλάνμπαχ!
Η Γκλάντμπαχ επικράτησε 2-0 στην Γλασκώβη της Σέλτικ για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και μένει ζωντανή στο κυνήγι της δεύτερης θέσης του ομίλου, αφού η Μπαρτσελόνα συνέτριψε με 4-0 την Μάντσεστερ Σίτι.
Οι συνθέσεις:
ΣΕΛΤΙΚ: Γκόρντον, Τουρέ, Μπράουν, Μπίτον, Ρόγκιτς, Λούστιγκ, Σινκλερ, Ντεμπελέ, Φόρεστ, Σβιατσένκο, Τιέρνεϊ
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Σομέρ, Βέστεργκααρντ, Στρομπλ, Κράμερ, Στιντλ, Τραορέ, Βεντ, Κορμπ, Χόφμαν, Χαν, Ελβεντί

«Τρελό» πάρτι αποκλειστικά για «κανονιέρηδες»!
Η Άρσεναλ μετέτρεψε το ματς με τη Λουντογκόρετς σε μονόλογο αφού επεβλήθη 6-0, με χατ τρικ του Οζίλ, και πλέον βρίσκεται πρώτη και αήττητη στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης.
Η Άρσεναλ μπήκε δυνατά στο ματς και στο 13’ ο Σάντσες κατάφερε να ανοίξει το σκορ βρίσκοντας τα δίχτυα της Λουντογκόρετς για το 1-0.
Οι συνθέσεις
ΑΡΣΕΝΑΛ: (Βενγκέρ), Οσπίνα, Γκιμπς, Κοσιελνί, Μπεγερίν, Μουστάφι, Τσάμπερλεϊν, Γουόλκοτ (62’ Πέρεθ), Οζίλ, Κοκλέν, Αλέξις Σάντσες (73’ Αϊόμπι), Καθόρλα (57’ Ελνένι)
ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: (Ντερμετζίεφ), Στογιάνοφ, Παλομίνο, Νατάναελ, Αμπέλ, Ντιάκοφ, Καφού, Μίνεφ, Βουρά (69’ Κεσερού), Μαρσελίνιο, Μισιντιάν, Βάντερσον (80’ Λουκοκί)

Έκανε το καθήκον της η Παρί… σερβίροντας τριάρα!
Η Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να θορυβήθηκε από την αξιόμαχη Βασιλεία και τις... απειλές της, στο τέλος όμως μίλησε η εμπειρία της, επικράτησε 3-0 και συνεχίζει αήττητη στη δεύτερη θέση του ομίλου.
Οι συνθέσεις
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: (Έμερι), Αρεολά, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Κουρζαβά, Οριέ, Ραμπιό, Ματουϊντί (83’ Κρικόβιακ), Ντι Μαρία (86’ Χεσέ), Λούκας (81’ Μπεν Αρφά), Βεράτι, Καβάνι.
ΒΑΣΙΛΕΙΑ: (Φίσερ), Βάτσλικ, Τραορέ, Λανγκ, Μπιάρνασον, Ντιέ (78’ Τζάνκο), Ντελγάδο (70’ Ζούφι), Σουτσί, Μπαλάντα, Στέφεν, Τζάκα, Ντουμπιά (61’ Σποράρ)

Πέταξαν με τους τρεις βαθμούς οι «αετοί»
Η Μπενφίκα χάρης τα γκολ των Σάλβιο και Τσέρβι κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης (2-0) από το «Ολιμπίνσκι» της Ντινάμο Κιέβου. Οι Ουκρανοί είχαν μεγάλες ευκαιρίες να πετύχουν γκολ, χωρίς ωστόσο να είναι αρκετά αποτελεσματικοί. Βασικός και ο Μήτρογλου για τους Πορτογάλους.
Έτσι οι «αετοί» της Λισαβόνας θα φτάσουν τους 4 βαθμούς, και σε συνδυασμό με την ήττα της Νάπολι από την Μπεσίκτας θα βρεθούν στην 3η θέση του 2ου ομίλου, ενώ από την άλλη η Ντινάμο θα παραμείνει στην τελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό.
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: Ρούντκο, Ντανίλο Σίλβα, Κακερίντι, Βίντα, Αντούνιες, Σίντορτσουκ (Γκλάντκι 80΄), Κορζούν, Φεντορτσούκ (Μπουγιάλσκι 56’), Γιαρμολένκο, Γκονζάλες (Τσιγκάνγκοφ 71’), Μοράες,
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Έντερσον, Γκριμάλντο, Λίντελοφ, Λουιζάο, Σεμέδο, Σάλβιο, Πίτζι, Φέισα, Τσέρβι, Γκέδες, Μήτρογλου (Χιμένες 71’)


Παλικαρίσιο «διπλό» για την Μπεσίκτας στην Ιταλία!

Μια τρομερή Μπεσίκτας άλωσε την Νάπολι επικρατώντας 3-2 μέσα στο «Σαν Πάολο» σε ένα παιχνίδι, όπου οι γηπεδούχοι «έβγαλαν» τα μάτια τους. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Αμπουμπακάρ που σημείωσε δύο γκολ, ενώ για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ο Ινσίνιε ήταν ο μοιραίος χάνοντας πέναλτι. Κάπως έτσι, οι Τούρκοι πλησίασαν στον πόντο τους Ιταλούς αφήνοντας πίσω την Μπενφίκα, η οποία νίκησε 2-0 την Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία.
ΝΑΠΟΛΙ (Σάρι): Ρέινα, Μάτζο, Κίρικες, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ, Ζορζίνιο (70' Ντιαβαρά), Ζελίνσκι (82' Άλαν), Χάμσικ, Καγιεχόν, Μέρτενς, Ινσίνιε (65' Γκαμπιαντίνι). 
ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (Γκιουνές): Φάμπρι, Μπεκ, Μαρσέλο, Τόσιτς, Τσανέρ Ερκίν, Χάτσινσον, Ουσάλ (90' Ταλίσκα), Κουαρέσμα, Αντριάνο (70' Ινλέρ), Τολγκάι Αρσλάν (75' Τοσούν), Αμπουμπακάρ. 

Τα έριξε τα "ντόρτια" η Μπάγερν 
Τρελά κέφια για ττην Μπαγερν Μονάχου του Κάρλος Ανστελότι, που μετά από καιρό έβγαλε το άχτι της κόντρα στην Αϊντχόφεν σο "Allianz Arena", επικρατώντας με 4-1 για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Οι Βαυαροί βρήκαν ομάδα να ξεσπάσουν και το έκαναν χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Η Αϊντχόφεν ήταν η "ιδανικότερη ομάδα" για τους παίκτες του Αντσελότι, όχι απλώς για να κάνουν το παιχνίδι τους, αλλά και να βάλουν γκολ. Να δείξουν επιτέλους το επιθετικό παιχνίδι που πρεσβεύουν. Το 4-1 είναι ένα αποτέλεσμα ποου δικαιώνει, αλλά και παράλληλα αδικεί τους Γερμανούς, γιατί οι ευκαιρίες τους στο παιχνίδι ήταν πολλές.
Οι συνθέσεις:
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Χούμελς, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Κίμιχ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Ρόμπεν, Τόμας Μίλερ, Λεβαντόβσκι.
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζουτ, Μπρένετ, Σβάαμπ, Έκτορ Μορένο, Βίλεμς, Πρέπερ, Σιμ ντε Γιονγκ, Περέιρο, Γκουαρδάδο, Νάρσινχ, Λουκ ντε Γιονγκ.

Ο Καράσκο έδωσε τη λύση
Ο Γιανίκ Καρασκό φρόντισε ώστε η Ατλέτικο να περάσει νικηφόρα από το Ροστόφ (0-1) και να παραμείνει στην κορυφή του Δ’ ομίλου με το απόλυτο των βαθμών (9). Για την δευτεραθλήτρια Ρωσίας αυτή ήταν η πρώτη της ήττα στο «Ολιμπ-2» μετά από 26 αγώνες.
ΡΟΣΤΟΦ (5-3-2): Ντζανάεφ, Κουρντιάσοφ, Μεβλίγια, Νάβας, Γκρανάτ, Κιρέεφ, Γκάτσκαν, Νομπόα, Ερόκιν, Πολόζ (77’ Ντουμπιά), Αζμούν (75’ Πρεπελίτσα)
ΑΤΛΕΤΙΚΟ (4-3-3): Ομπλακ, Χουανφράν, Γκοντίν, Σάβιτς, Φελίπε Λουίς, Γκάμπι, Κόκε, Καράσκο (89’ Σαούλ), Κορέα (57’ Γκαμεϊρό), Γκριεζμάν (90’+1’ Τιάγκο), Τόρες



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.