Αεροσκάφος Cessna 172 που είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο των Μεγάρων αγνοείται την ώρα που πετούσε πάνω από ορεινή περιοχή των Καλαβρύτων.
Αμέσως σήμανε συναγερμός και η ΠΑ ξεκίνησε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης (SAR) για την ανεύρεση του αεροσκάφους.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο Cessna επιβαίνουν δύο άτομα. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό εάν πρόκειται για πρόβλημα στις επικοινωνίες ή για κάτι άλλο.
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
7:29 - Σε επικοινωνία του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΝEWS με το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας – Διάσωσης της Πολεμικής Αεροπορίας. Το Αεροσκάφος έφυγε από Ανδραβίδα και πάνω από την περιοχή των Καλαβρύτων έδωσε το τελευταίοιο του στίγμα...
7:45 - Έχει δοθεί εντολή να «σηκωθεί» κι ένα C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας, προκειμένου να συνδράμει στην επιχείρηση έρευνας-διάσωσης.
7:55 - Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι έρευνες εχουν επεκταθεί και στη θαλάσσια περιοχή του Κορινθιακού.
8:16 -  Σε νεότερη επικοινωνία του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΝEWS με το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας – Διάσωσης της Πολεμικής Αεροπορίας ακόμα δεν έχει βρεθεί ίχνος με το ακριβές σημείο που βρίσκεται  το αεροσκάφος.
8:31 - Το αεροσκάφος, ανήκει στην αερολέσχη Δυτικής Ελλάδας και εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση όταν ξαφνικά, λίγο μετά την απογείωσή του στις 17:25, έχασε επαφή με τον πύργο ελέγχου, ενώ βρισκόταν κοντά στην περιοχή των Καλαβρύτων.
8:40 - Στην περιοχή των Καλαβρύτων επιχειρούν χερσαίες δυνάμεις για τον εντοπισμό του αεροσκάφους, ενώ συνδράμουν τρία οχήματα της πυροσβεστικής και ένα κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας.
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΞΈΛΙΞΗ ΕΔΩ