HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Αγνοείται αεροσκάφος Cessna - Eπιχείρηση SAR στην περιοχή των Καλαβρύτων

Αεροσκάφος Cessna 172 που είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο των Μεγάρων αγνοείται την ώρα που πετούσε πάνω από ορεινή περιοχή των Καλαβρ...

Αεροσκάφος Cessna 172 που είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο των Μεγάρων αγνοείται την ώρα που πετούσε πάνω από ορεινή περιοχή των Καλαβρύτων.
Αμέσως σήμανε συναγερμός και η ΠΑ ξεκίνησε επιχείρηση έρευνας και διάσωσης (SAR) για την ανεύρεση του αεροσκάφους.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο Cessna επιβαίνουν δύο άτομα. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό εάν πρόκειται για πρόβλημα στις επικοινωνίες ή για κάτι άλλο.
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
7:29 - Σε επικοινωνία του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΝEWS με το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας – Διάσωσης της Πολεμικής Αεροπορίας. Το Αεροσκάφος έφυγε από Ανδραβίδα και πάνω από την περιοχή των Καλαβρύτων έδωσε το τελευταίοιο του στίγμα...
7:45 - Έχει δοθεί εντολή να «σηκωθεί» κι ένα C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας, προκειμένου να συνδράμει στην επιχείρηση έρευνας-διάσωσης.
7:55 - Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι έρευνες εχουν επεκταθεί και στη θαλάσσια περιοχή του Κορινθιακού.
8:16 -  Σε νεότερη επικοινωνία του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΝEWS με το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας – Διάσωσης της Πολεμικής Αεροπορίας ακόμα δεν έχει βρεθεί ίχνος με το ακριβές σημείο που βρίσκεται  το αεροσκάφος.
8:31 - Το αεροσκάφος, ανήκει στην αερολέσχη Δυτικής Ελλάδας και εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση όταν ξαφνικά, λίγο μετά την απογείωσή του στις 17:25, έχασε επαφή με τον πύργο ελέγχου, ενώ βρισκόταν κοντά στην περιοχή των Καλαβρύτων.
8:40 - Στην περιοχή των Καλαβρύτων επιχειρούν χερσαίες δυνάμεις για τον εντοπισμό του αεροσκάφους, ενώ συνδράμουν τρία οχήματα της πυροσβεστικής και ένα κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας.
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΞΈΛΙΞΗ ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.