HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εκστρατεία Αγάπης στα Καλάβρυτα από την Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Καλάβρυτα εθελοντική αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος που δημιούργησε η Ένωση Καλαβρυτι...

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Καλάβρυτα εθελοντική αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος που δημιούργησε η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας. 
Στο κάλεσμα της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας ανταποκρίθηκαν πρώτοι απ όλους η ομάδα της Α.Ε.Καλαβρύτων με την διοίκηση και τους παίκτες να δηλώνουν παρών, ο Σκακιστικός Καλαβρύτων και πολλοί κάτοικοι. 
Άξιοι συγχαρητηρίων τόσο η Ένωση για την πρωτοβουλία της όσο και οι εθελοντές αιμοδότες.
Η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας ευχαριστεί θερμά για την άμεση ανταπόκριση και την συγκινητική ευαισθητοποίησή τους:
•Την Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων και ιδίως τον Πρόεδρο κ. Τάκη Βαρβιτσιώτη, τον Γ.Γ.  κ. Λεωνίδα Βασιλόπουλο καθώς και τα μέλη του Δ.Σ..
•Τον Σκακιστικό Επιμορφωτικό Σύλλογο Καλαβρύτων & Επαρχίας και ιδίως τον Πρόεδρο Δρ. Νίκο Ραζή και τα μέλη του Δ.Σ..
Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας, τους αιμοδότες, που με τη συμμετοχή τους ενισχύουν την προσπάθεια της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας, αλλά κυρίως φροντίζουν για μία από τις βασικότερες ανάγκες των συνανθρώπων μας.
Ξεχωριστά επίσης ευχαριστούμε το τμήμα αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ» για τη διάθεση της κινητής μονάδας αιμοληψίας.
Σε  μια περίοδο κοινωνικής κρίσης η εθελοντική προσφορά αίματος αποτελεί για όλους έναν από τους πιο σημαντικούς κρίκους κοινωνικού εθελοντισμού.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Σωτήριος Ι. Τσενές  Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Παναγιώτης Κουμάντος
 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.