HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Επιστροφή στις νίκες!

M ετά από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα, τα Καλάβρυτα υποδέχθηκαν στο γήπεδό τους τον Μέγα Δικέφαλο, στο ...

Mετά από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα, τα Καλάβρυτα υποδέχθηκαν στο γήπεδό τους τον Μέγα Δικέφαλο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τον Β΄ Όμιλο του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Α.
Η ομάδα τον Καλαβρύτων πιο ουσιαστική κατάφερε να πάρει το "τρίποντο" και να πετύχουν την 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα, επικρατλωντας με 2-1 του Μέγα Δικέφαλου.
Στο 65′ ο Ντιούφ με πέναλτι άνοιξε το σκορ και στο 74′ ο Αναγνωστόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας. Στο 87′ ο Μπανταδάκης του Μέγα Δικέφαλου, κέρδισε πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος, μειώνοντας σε 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσης, Θανόπουλος ( 73΄ Π. Βλάχος), Αλεξόπουλος (90΄ Γκεράρντ), Παπαγεωργίου, Κανελλόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουτρουμάνης (80΄ Τζαλαλάς), Αλευρίτης, Θ. Αναγνωστόπουλος, Ντιούφ.
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα
Αχιλλέας Καμαρών-Ακράτα 0-1
Αστέρας Τέμενης-Αετός Ρίου 1-1
Αναγέννηση Ψαθόπυργου-ΑΕ Πάτρα 1-1
Ψηλαλώνια-Δαβουρλής K. 92 4-3
Δόξα Ελαιώνος-Δρέπανο 1-0
Αετός Πατρών-Δήμος Διακοπτού 2-2
Ποσειδών Πάτρας-Φοίνικας Σαλμενίκου 2-3

Η Βαθμολογία:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.